Page 6 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
  1. #76
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Victoria
    Posts
    608

    Default

    No ads for 2-3 days on my iPhone safari browser.
    You boys like Mexico ?

  2. #77
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Jan Juc
    Posts
    1,132

    Default

    Quote Originally Posted by lovetoride View Post
    I tend to access the forum everyday and just now has been the first time I am seeing the large ad in the middle of a post. There weren't any earlier today when I went through the New Posts. Now twice on the 5th page of this thread and on also on the previous thread I went to. Using Windows PC and Chrome.

    Jane
    Hi there

    Would it be possible to take a screenshot next time you notice this? either post it here or send it to neil or myself.

    thanks

    steve
    Steve
    --
    Woodwork Forums
    ----------------------------------------------------------------------------
    Are you a registered member? Why not? click here to register. It's free and only takes 37 seconds!

  3. #78
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sydney Upper North Shore
    Posts
    3,261

    Default

    My iPad, with Safari, has been fine for the last few days

    My iPhone, when the forum has a blue background (default mobile style) it still has the adverts in the posts however, when I selected the “Full Site” option(which I believe is the single column style) from the top menu, the forum background went brown and the in-posts adverts have gone. NB. There is no Style selection at the end of the forum when it’s in the Default Mobile Style on my iPhone but it has the Full Site option

    Top menu button

    5ACC8CF8-A050-4D8E-BC8E-2782CA197262.jpeg

    Full site selection

    68B518A0-A5C2-48EA-8F68-18C17BD9E79D.jpeg

    Full Site selection at the end of the forum

    CE9CDCCA-2C98-424E-8803-5509522159DA.jpeg

    I now have the style option selectable at the end of the forum and the only style that allows the in-
    post adverts to return is the default mobile style.

    Hope that helps.

  4. #79
    Join Date
    May 1999
    Location
    Belmont (Geelong) Victoria
    Age
    70
    Posts
    11,209

    Default

    Most of the ads went back on again last night.

    For now the ads will be shown like this:

    • Members with over 100 posts:
      no ads apart from the Sponsors side banners which also includes one Google Ad.
    • Members who haven't posted since joining
      will see all ads, the same as anyone who's not logged in.
    • Members with 1 to 10 posts:
      will see top banners and not the one after first post
    • Members with 11 to 60 posts:
      will see the top banner only.
    • All forum users will see the Sponsors side banners, some may have the Google ad some may not.

    Anyone seeing problems or anything they think doesn't seem to be right please post in here, preferably with photos, link to problem, forum style, browser, and whether desktop, laptop, or mobile and what type.

    Any and all information would be very useful.


    KEEP A LID ON THE GARBAGE... Report spam & inappropriate Posts, PMs and Blogs.
    Use the Report icon at the bottom of all Posts, PM's and Blog entries.



  5. #80
    Join Date
    May 2018
    Location
    Melbourne
    Posts
    174

    Default

    That's not what I am seeing Ubeaut. I have 164 posts and still seeing the ads.
    Do I need to log out to stop it?

  6. #81
    Join Date
    May 2018
    Location
    South Australia
    Age
    49
    Posts
    19

    Default

    Quote Originally Posted by ubeaut View Post
    Most of the ads went back on again last night.

    For now the ads will be shown like this:

    • Members with over 100 posts:
      no ads apart from the Sponsors side banners which also includes one Google Ad.
    • Members who haven't posted since joining
      will see all ads, the same as anyone who's not logged in.
    • Members with 1 to 10 posts:
      will see top banners and not the one after first post
    • Members with 11 to 60 posts:
      will see the top banner only.
    • All forum users will see the Sponsors side banners, some may have the Google ad some may not.

    Anyone seeing problems or anything they think doesn't seem to be right please post in here, preferably with photos, link to problem, forum style, browser, and whether desktop, laptop, or mobile and what type.

    Any and all information would be very useful.


    using VB default I don’t see any adds except the side bar, but I should see the top banner. Switched back to WWF default and seeing all the adds, but I shouldn’t see the in post adds.

    cheers Andrew

  7. #82
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Australia
    Posts
    218

    Default

    Log out, log in, ads gone...
    ��

    Thanks admin, it guy...

  8. #83
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Australia
    Posts
    218

    Default

    Hmm
    Maybe spoke too soon
    Screenshot_20191117-223934_Chrome.jpg
    From bobl thread

  9. #84
    Join Date
    May 1999
    Location
    Belmont (Geelong) Victoria
    Age
    70
    Posts
    11,209

    Default

    Doing some more background work on ads today.

    How are you viewing the forums. Computer, tablet, phone?

    Have a look now and see if in post ad has disappeared.
    KEEP A LID ON THE GARBAGE... Report spam & inappropriate Posts, PMs and Blogs.
    Use the Report icon at the bottom of all Posts, PM's and Blog entries.



  10. #85
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Adelaide Hills, South Australia
    Posts
    3,084

    Default

    Quote Originally Posted by NeilS View Post

    Using Google Chrome on Windows 10 and no add blockers.
    With above and logged in I'm currently only seeing sidebar sponsor adds.

    With Chrome on Android and logged in and in 'Full Site' mode I'm only seeing sidebar sponsor adds.

    With iPad OS 13.2.2 and Chrome browser, logged in, I'm only seeing sidebar sponsor adds.

    With Chrome on Android and in 'Mobile' mode and logged in I'm getting both top adds & in-post adds (but in that mode I don't get the sidebar, so no sponsor adds).
    Stay sharp!

    Neil



  11. #86
    Join Date
    May 1999
    Location
    Belmont (Geelong) Victoria
    Age
    70
    Posts
    11,209

    Default

    Working on permissions for ads and different member settings today, hopefully it will all be sorted out later today, tonight or tomorrow.

    Quick fix on last Saturday wasn't right for all. My fault, update of member settings needed and will take some time to do.

    I will put a full list of who will/should see what ads when all properly sorted out.

    When done the ads will disappear for members on a sliding scale as they are promoted from Unregistered to Gold. Promotions come through members post count.
    KEEP A LID ON THE GARBAGE... Report spam & inappropriate Posts, PMs and Blogs.
    Use the Report icon at the bottom of all Posts, PM's and Blog entries.



  12. #87
    Join Date
    May 1999
    Location
    Belmont (Geelong) Victoria
    Age
    70
    Posts
    11,209

    Default

    Still working on it. Having trouble finding enough time to get it all done.

  13. #88
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Sydney Upper North Shore
    Posts
    3,261

    Default

    Everything is working fine on my iPad, iPhone and PC. It has been for a number of days. Thanks for the work you and Steven are doing.

  14. #89
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Australia
    Posts
    218

    Default

    Looks to be all good now.
    (chrome on android)

  15. #90
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Adelaide
    Posts
    2,632

    Default

    all good on PC and S8.....same for MWF

Page 6 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. old adverts online
    By morrisman in forum METALWORK FORUM
    Replies: 1
    Last Post: 20th Sep 2013, 09:20 PM
  2. British Seagull adverts featuring art of RE Groves
    By buzzook in forum MISC BOAT RELATED STUFF
    Replies: 0
    Last Post: 19th Feb 2013, 03:27 PM
  3. Child illness adverts
    By simon c in forum NOTHING AT ALL TO DO WITH WOODWORK
    Replies: 6
    Last Post: 9th Sep 2004, 02:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •