Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Tapatalk woes

  1. #1
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Australia
    Posts
    202

    Default Tapatalk woes

    Recently (past couple of weeks?) the new post feature in tapatalk doesn't seem to be functional.

    Normally forums and threads with new posts are marked in blue, once read the blue goes..
    Now, I see forums marked which haven't had a new post for days, and forums and threads which do have new posts are not marked.

    Just me?

    Russ

  2. # ADS
    Google Adsense Advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many





     
  3. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    East Warburton, Vic
    Posts
    1,389

    Default

    Just checked my iPhone Tapatalk and it’s working for me
    Cheers

    DJ

  4. #3
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Australia
    Posts
    202

    Default

    I don't know where the 'fixed' subheading cam from, but it's not....

    Russ

  5. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North Of The Boarder
    Age
    63
    Posts
    16,748

    Default

    Getting a Taptalk messege on opening any WWF post " Post deleted by Moderator " option to open on web site whic it does.??

  6. #5
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Jan Juc
    Posts
    1,127

    Default

    Tapatalk might need to be updated. I'll look into it.
    Steve
    --
    Woodwork Forums
    ----------------------------------------------------------------------------
    Are you a registered member? Why not? click here to register. It's free and only takes 37 seconds!

  7. #6
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Jan Juc
    Posts
    1,127

    Default

    I've just reinstalled tapatalk on my phone and it's working fine with this website. Make sure you're app is up to date, that might help?

    I'll also update our version of their plugin later on today.
    Steve
    --
    Woodwork Forums
    ----------------------------------------------------------------------------
    Are you a registered member? Why not? click here to register. It's free and only takes 37 seconds!

  8. #7
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North Of The Boarder
    Age
    63
    Posts
    16,748

    Default

    Thanks Steven updates done regularly for TT could be part of the problem BUT it has not effected MWF or any other forum.

  9. #8
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Jan Juc
    Posts
    1,127

    Default

    Quote Originally Posted by wheelinround View Post
    Thanks Steven updates done regularly for TT could be part of the problem BUT it has not effected MWF or any other forum.
    Thats really odd. I haven't completed the plugin update at our end yet, however if that doesn't help i'm not really sure what could be causing this for you. It's working fine everytime I test it
    Steve
    --
    Woodwork Forums
    ----------------------------------------------------------------------------
    Are you a registered member? Why not? click here to register. It's free and only takes 37 seconds!

  10. #9
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brisbane
    Posts
    145

    Default

    Sorry to drag this post up again but Iíve not received ANY notifications of new posts in any of my tagged forums in this forum ONLY. My other forums I get notifications. And Iím talking about the Tapatalk app on the iPhone.

    Whenever Iíve gone into an old notification, from maybe 2-3 weeks ago, it posts up a little window with the following message ď Tapatalk plugin not installed in this ForumĒ.

    Any ideas?

  11. #10
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brisbane
    Posts
    145

    Default


  12. #11
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Australia
    Posts
    202

    Default

    The other odd thing I noticed a couple of weeks ago, the 'refresh' button is gone.
    (on the forum as a whole, still appears on an individual thread)
    Refresh still available on mwf, just not wwf)

    Russ

    Last edited by russ57; 26th Aug 2019 at 12:02 AM. Reason: Pics

  13. #12
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Sydney
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Runningman View Post
    Sorry to drag this post up again but Iíve not received ANY notifications of new posts in any of my tagged forums in this forum ONLY. My other forums I get notifications. And Iím talking about the Tapatalk app on the iPhone.

    Whenever Iíve gone into an old notification, from maybe 2-3 weeks ago, it posts up a little window with the following message ď Tapatalk plugin not installed in this ForumĒ.

    Any ideas?
    These exact problems are exactly what Iím also experiencing?

    Any clues from anyone?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  14. #13
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brisbane
    Posts
    145

    Default

    I donít think the Mods or Admins even see these posts!

  15. #14
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Conder, ACT
    Age
    72
    Posts
    5,799

    Default

    It is better to use the little triangle below the post to report a problem.

  16. #15
    Join Date
    May 1999
    Location
    Belmont (Geelong) Victoria
    Age
    70
    Posts
    11,169

    Default

    Tapatalk is a nuisance. Has caused more problems with these forums than anything or anyone else.

    Best fix. Stop using Tapatalk. Load Full Site go to drop-down in bottom left corner of any screen, click on it and scroll down to Mobile Styles and click on Default Mobile Style not quite as pretty as Tapatalk but everything works as it should and any ads you see won't be going into the pockets of Tapatalk but might just help to keep Woodwork Forum up and running.

    Might be a bit of a learning curve but so was Tapatalk and woodwork Forums and almost anything else new or different.

    Give it a go. It's been there for as long as Tapatalk has been going and hasn't presented with any problems that I can recall over the last 10 years or so.

    Cheers - Neil

    Sent from my not iPhone using not Tapatalk

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. MWF on Tapatalk
    By MWF FEED in forum METALWORK ANNOUNCEMENTS
    Replies: 0
    Last Post: 6th Oct 2015, 12:30 PM
  2. Tapatalk
    By John Doyle in forum FORUMS INFO, HELP, DISCUSSION & FEEDBACK
    Replies: 3
    Last Post: 12th Mar 2015, 05:08 PM
  3. Anyone else using Tapatalk?
    By Trav in forum FORUMS INFO, HELP, DISCUSSION & FEEDBACK
    Replies: 23
    Last Post: 8th Feb 2013, 06:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •