Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Needs Pictures Needs Pictures:  0
Picture(s) thanks Picture(s) thanks:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North Of The Boarder
    Age
    64
    Posts
    16,781

    Default Thumbnail Image Problem with Jefferson's Thread

    DJ Jeff's photo's are not showing up just the links

  2. # ADS
    Google Adsense Advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Age
    2010
    Posts
    Many





     
  3. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Vic
    Posts
    12,840

    Default

    Quote Originally Posted by wheelinround View Post
    DJ Jeff's photo's are not showing up just the links
    They're working fine for me

    If you've got something that's not working or showing up, I cannot help you if you don't provide me with any ammunition to see why it's not working for you.

    A screenshot shows heaps

    What URL are you on?

    What Browser are you using?

    Have you tried Refreshing the page to see if that fixes the problem?

    Also it's best if you put these types of posts in FORUMS INFO, HELP, DISCUSSION & FEEDBACK rather than hijacking Jeff's thread

  4. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cranbourne West
    Age
    68
    Posts
    3,562

    Default

    Quote Originally Posted by DJ's Timber View Post
    They're working fine for me

    If you've got something that's not working or showing up, I cannot help you if you don't provide me with any ammunition to see why it's not working for you.

    A screenshot shows heaps

    What URL are you on?

    What Browser are you using?

    Have you tried Refreshing the page to see if that fixes the problem?

    Also it's best if you put these types of posts in FORUMS INFO, HELP, DISCUSSION & FEEDBACK rather than hijacking Jeff's thread

    DJ
    I think Wheelin is seeing what I'm seeing, if you click on the picture description you can see the image, but there are no thumbnails.
    Explorer 7.
    To grow old is inevitable.... To grow up is optional

    Confidence, the feeling you have before you fully understand the situation.

    What could possibly go wrong.

  5. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Vic
    Posts
    12,840

    Default

    Problems appears to be with the "www.woodworkforums.ubeaut.com.au" URL, can you try it via this URL https://www.woodworkforums.com/f8/vl100-81641 and let me know if the thumbnails work in that one, you may also need to log on again as well.

  6. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North Of The Boarder
    Age
    64
    Posts
    16,781

    Default DJ sorry

    Yeh sorry DJ in the middle of scanning and I'm trying to get through doing it so couldn't do screen capture.

    I am using Firefox latest, XP latest.

    http://www.woodworkforums.ubeaut.com.au/ web site changed from tother one www.woodworkfrums.com.au due to similar hassles also

    hope this helps

    Thanks Grumpy John for trying looks like IE is the same sort trouble but diferent


    Jeff I am sorry I didn't mean to make you go out and take photo's you were skyting about all your space and a place to put a Mini Lathe.

    Glad you did though I'd put it as far away from that cluttered area so you have to walk further to get to it and back agin to get what ever else you need.

  7. #6
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North Of The Boarder
    Age
    64
    Posts
    16,781

    Default

    Now cut that out DJ I was half way through doing a reply and ya's go and do a whole new thread stuffed me reply right up it did

  8. #7
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Vic
    Posts
    12,840

    Default

    Quote Originally Posted by wheelinround View Post
    Now cut that out DJ I was half way through doing a reply and ya's go and do a whole new thread stuffed me reply right up it did
    Oh you'll get over it

  9. #8
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North Of The Boarder
    Age
    64
    Posts
    16,781

    Default


  10. #9
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Adelaide rural - South Australia
    Age
    62
    Posts
    849

    Default

    Quote Originally Posted by DJ's Timber View Post
    Problems appears to be with the "www.woodworkforums.ubeaut.com.au" URL, can you try it via this URL https://www.woodworkforums.com/f8/vl100-81641 and let me know if the thumbnails work in that one, you may also need to log on again as well.
    Hi DJ,
    Yeah, I couldn't see the images of the thumbnails on the first URL either, but everything appears ok when I switch to the second URL.

    Cheers
    RBTCO

  11. #10
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Nerang Queensland
    Age
    63
    Posts
    10,670

    Default

    I often have trouble with viewing the photos. I used to use the ...ubeaut.com.au URL, so changed to the ..com.au only URL and it solved those I couldn't see, but then I couldn't see those where members had posted on ...ubeaut.com.au. Similarly for the ...com only sites.

    It would appear as though you can only see the ones where members have posted under the same URL you are logged under (although you usually can see the thumbnails that can be clicked on to view the larger image).

    If this is correct, is there any way to be logged on to all the different URLs at the same time?
    Neil
    ____________________________________________
    Every day presents an opportunity to learn something new

  12. #11
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Vic
    Posts
    12,840

    Default

    That is basically right Neil

    Yes you can be logged onto all the URL's, I am most of the time, just log on wherever the need to arises and don't clear your cookies or log out

  13. #12
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Tallahassee FL USA
    Age
    78
    Posts
    4,650

    Default

    Ticking "Remember Me" at login usually marries the login to all URLs here. And, contrary to the logout notification, logging out does not seem to remove ALL cookies. When browsing without login, I still get the notification "The following threads have not been ..." at some point in "Today's Posts."

    To make matters worse (only slightly), a Google search for some topics may bring the same thread by different references in both url's. With all the options in VBulletin, this might just be an "undocumented feature." There's a VBulletin forum for VBulletin itself. The answer might be there. Or might not. YMMV.

    [The pictures are there for me, BTW.]

    Joe
    Last edited by joe greiner; 1st Nov 2008 at 09:24 PM. Reason: [added]
    Of course truth is stranger than fiction.
    Fiction has to make sense. - Mark Twain

  14. #13
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Nerang Queensland
    Age
    63
    Posts
    10,670

    Default

    Quote Originally Posted by DJ's Timber View Post
    That is basically right Neil

    Yes you can be logged onto all the URL's, I am most of the time, just log on wherever the need to arises and don't clear your cookies or log out
    Thanks DJ.

    I can be logged on to the different URL's, but they are still on sepparate screens or windows, so I still have the same problem on any one window (or URL).

    I was wondering if it was possible to be effectively logged into all the differnet URL's at the same time within the same window?

    If not, are there any future plans to consolidate the forum to just one URL?

    Cheers
    Neil
    ____________________________________________
    Every day presents an opportunity to learn something new

  15. #14
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Vic
    Posts
    12,840

    Default

    Quote Originally Posted by dai sensei View Post
    Thanks DJ.

    I can be logged on to the different URL's, but they are still on sepparate screens or windows, so I still have the same problem on any one window (or URL).

    I was wondering if it was possible to be effectively logged into all the differnet URL's at the same time within the same window?

    If not, are there any future plans to consolidate the forum to just one URL?

    Cheers
    I think you'll find that once you've logged yourself on to all the URLs, the problem will go away, regardless of which window or screen you're on. It works for me

    As for plans to consolidate the forum to just the one URL,

    Hopefully this post by Neil from this thread will explain why

  16. #15
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Nerang Queensland
    Age
    63
    Posts
    10,670

    Default

    Thanks DJ, I'm now logged into the other 2 in the background, and it seems to work on this one Not sure why, but I thought I tried that the other day and it didn't work, weird . I'll just log onto all three from now on with 2 in the background.
    Neil
    ____________________________________________
    Every day presents an opportunity to learn something new

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Jefferson's Tool wish list
    By sawtooth in forum BOX MAKING
    Replies: 2
    Last Post: 27th Jun 2008, 07:17 PM
  2. falcon plane problem - thread sizes
    By old_picker in forum HAND TOOLS - UNPOWERED
    Replies: 4
    Last Post: 26th May 2007, 09:47 PM
  3. How do I post thumbnail pics?
    By [email protected] in forum NOTHING AT ALL TO DO WITH WOODWORK
    Replies: 4
    Last Post: 27th Aug 2006, 05:57 PM
  4. thumbnail photos
    By Tonyz in forum FORUMS INFO, HELP, DISCUSSION & FEEDBACK
    Replies: 4
    Last Post: 17th Apr 2006, 08:26 PM
  5. thumbnail test
    By jow104 in forum WOODWORK PICS
    Replies: 13
    Last Post: 13th Aug 2004, 07:59 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •