Search:

Type: Posts; User: Therapy

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    557

    N.S.W. . Price now $125. Anyone interested in a...

    .
    Price now $125.

    Anyone interested in a solid workbench with lots of storage space?
  2. Replies
    1
    Views
    557

    N.S.W. Sydney nsw - Workbench with drawers

    .
    I am selling this workbench as I no longer have a use for it or the space.

    Dimensions (which are all approximates) are:

    Length - 1,750 mm at front and 1,600 mm at rear. Width - 650 mm....
  3. Replies
    2
    Views
    381

    SOLD: Sold to Conarobb. Many thanks

    Sold to Conarobb. Many thanks
  4. Replies
    2
    Views
    381

    SOLD: Sydney NSW VERITAS BENCH WONDER DOG

    .
    This Veritas 6” Wonder Dog is very versatile, particularly if you do not have a tail vice on your bench.

    I no longer use it as I now have a tail vice.

    The post on it, which is about 150mm...
  5. Replies
    1
    Views
    351

    WITHDRAWN: No interest so item is withdrawn from sale.

    No interest so item is withdrawn from sale.
  6. Replies
    1
    Views
    351

    WITHDRAWN: Festool Domino Trim Stop Attachment

    .
    For sale is an unused trim stop attachment for a Festool Domino joining machine.

    I bought it for a project but never got around to using it.

    Price $95 by parcel post to anywhere in Aust ($85...
  7. Replies
    5
    Views
    798

    Flush drawer pulls - pro and cons

    .
    I am making six drawers for tool storage etc to go under my work bench. I want the drawer fronts to be flush or near flush with the front face of the bench so am looking at options for drawer...
  8. Replies
    12
    Views
    977

    I looked at home made options for castors on the...

    I looked at home made options for castors on the bench I am building but decided to buy a set of removable lift castors instead.

    I purchased them from Dandenong Wheels and Castors and am very...
  9. Replies
    2
    Views
    759

    WITHDRAWN: . After more than 500 views the chisels have not...

    .
    After more than 500 views the chisels have not sold so are now withdrawn from sale. Thanks for looking
  10. Replies
    2
    Views
    759

    WITHDRAWN: ' Price reduced to $115 plus postage of $12.55...

    '
    Price reduced to $115 plus postage of $12.55 in Aust or pick up from St Ives NSW.

    These chisels are surplus to my needs. If they don't sell soon, I will put them back in the cupboard where they...
  11. SOLD: The vice is sold. Thanks Tomislav

    The vice is sold. Thanks Tomislav
  12. Replies
    2
    Views
    759

    WITHDRAWN: Sydney NSW - Titan Chisels

    .
    For sale is a group of 5 Titan chisels.

    Sizes are 1Ό, Ύ”, ⅝”, ½” and Ύ” (no handle).

    The unhandled chisel has its lower ferrule and leather washer ready for a new handle.

    Price for the 5...
  13. SOLD: Sydney NSW – Quick Release Face Vice [brand new]

    .
    For sale is a new Baladonia Quick Release Face Vice I bought a few weeks ago from Timbecon for $119.

    Not long after I bought it, I decided on a different vice for the bench I am making, hence I...
  14. Replies
    4
    Views
    913

    SOLD: Sold

    The CMT dado set is sold.

    Thanks Ghallahad
  15. Replies
    4
    Views
    913

    SOLD: . Here is another photo of the dado set showing...

    .
    Here is another photo of the dado set showing the two outside blades, the six chippers (each with four teeth) and the shims.

    508589

    Note this dado set has only been used a couple of times.
    ...
  16. Replies
    4
    Views
    913

    SOLD: Price reduction - CMT 8" dado

    .
    Price drop. Price is now $245 plus $19.20 postage in Aust
  17. Replies
    4
    Views
    913

    SOLD: SYDNEY NSW 8” CMT dado blade set

    .
    For sale is a barely used 8” (203mm) 24 tooth dado blade set with a ⅝” bore.

    Comprises 2 main blades with 6 x 4 tooth chippers (some have never been used) and 7 or 8 shims.

    Price $275 plus...
  18. Thread: Carbotech 10HB

    by Therapy
    Replies
    2
    Views
    188

    Hi SirNed If you haven’t already done so, I...

    Hi SirNed

    If you haven’t already done so, I suggest you search on the forum for Carbatec TSC 10HB. You will find numerous posts in which the saw is mentioned.

    I had one for many years and was...
  19. Replies
    1
    Views
    414

    N.S.W. SOLD Sydney NSW - Saw set & Saw sharpening guides SOLD

    For sale is an FHP No 770 saw set and two saw sharpening guides. They were my late Dad’s. We have no use for them so it’s time to move them on.

    The FHP No 770, still in its original packaging, was...
  20. Thread: Unusual pliers

    by Therapy
    Replies
    6
    Views
    499

    Thanks for your responses. So they are...

    Thanks for your responses.

    So they are crucible tongs. I have no idea where Dad got them from. Next problem is what to do with them
  21. Thread: Unusual pliers

    by Therapy
    Replies
    6
    Views
    499

    Unusual pliers

    .
    I found these unusual pliers among my late Dad's tools. Does anyone know what they are designed to do?

    They are approx 270mm long, the jaws which are flat with now markings or grips are 30mm...
  22. Replies
    2
    Views
    243

    SOLD: Sold

    Sold
  23. Replies
    2
    Views
    243

    SOLD: Sydney NSW M2 2” blade and chip breaker

    .
    Around 10 or so years ago I bought a couple of M2 steel blades and matching chip breakers as part of a group buy on the woodworkforums for my Stanley No 5 and 6 planes.

    Not long afterwards I...
  24. Replies
    6
    Views
    1,053

    SOLD: Hi Bucky I'll take it at $270 plus postage,...

    Hi Bucky

    I'll take it at $270 plus postage, assuming you have not already accepted jpdv's offer.

    Will send a PM.
  25. Replies
    2
    Views
    523

    SOLD: SOLD Thanks Glen. I am posting it to you today

    SOLD

    Thanks Glen. I am posting it to you today
  26. Replies
    2
    Views
    523

    SOLD: Sydney NSW Kreg Mitre Gauge

    .

    Am selling my Kreg mitre gauge (I have upgraded) which is in good overall condition.

    It fits in a 19mm mitre track on your table saw. The length of the fence is 610mm. This mitre gauge took...
  27. Replies
    117
    Views
    7,287

    There may be movement at the station – hopefully.

    Like others I am VERY frustrated with FWW.

    In April 2021 my subscription was auto renewed for 2 years and until yesterday I had not received a single FWW since then. After numerous emails they...
  28. Replies
    20
    Views
    2,317

    SOLD: Hi Bob The 3/4" Terry Gordon shoulder plane...

    Hi Bob

    The 3/4" Terry Gordon shoulder plane has arrived. A beautiful plane which I am looking forward to using - I love the gidgee. Many thanks
  29. Replies
    20
    Views
    2,317

    SOLD: . Bob Regarding the 3/4" shoulder plane,...

    .

    Bob

    Regarding the 3/4" shoulder plane, I'll take it at $215 including postage.


    Therapy
  30. Replies
    20
    Views
    2,317

    SOLD: Terry gordon shoulder planes

    .
    Hi again BOX

    Thanks for advising that your four shoulder planes are all made from gidgee, which is exactly the timber I am looking for. But I don’t want four more shoulder planes so will leave...
  31. Replies
    20
    Views
    2,317

    SOLD: Terry gordon shoulder planes

    .
    Hi BOX

    I may be interested in one or two of the Terry Gordon shoulder planes, particularly the Ύ” one, assuming you decide to decline the offer you received for it a couple of days ago.
    ...
  32. SOLD: Sold to royourboat

    Sold to royourboat
  33. SOLD: Sydney - blackheart sass, blackwood, rosewood, qld walnut etc

    .
    I am selling these two lots of timber on behalf of my nonagenarian friend. All dimensions are approximates.

    Lot 1 - price $95

    Blackheart sassafras - 1,670mm x 75mm x 75mm and approx 3.6...
  34. Replies
    2
    Views
    438

    SOLD: Sold Thanks ajw

    Sold

    Thanks ajw
  35. Replies
    2
    Views
    438

    SOLD: Sydney - Blackwood

    .
    I am selling this blackwood on behalf of my nonagenarian friend.

    There are approx 14.9 lineal metres between approx 50mm x 54mm and 54mm x 54mm. Lengths vary between 2.8m and 1.5m

    Price $95...
  36. N.S.W. SYDNEY - CMT 235mm table saw blade - non-ferrous

    .

    After I bought this CMT 296.235.48M saw blade I discovered (sadly) it is for cutting non-ferrous metal, plastics etc rather than wood. I have never used it and have no use for it.

    The blade...
  37. Sydney - woodturning bowl blanks and woodturning timber

    .
    I am selling on eBay numerous bowl blanks and other woodturning timber for a friend. Click here: WOODTURNING BOWL BLANKS AND TIMBER | eBay

    Therapy
  38. Replies
    176
    Views
    10,466

    DRAWN & CLAIMED I’m in

    I’m in
  39. Replies
    1
    Views
    399

    Sydney NSW - Stanley 50 Combination Plane

    .

    I am selling on behalf of a friend a Stanley 50 plane. Click here:

    Stanley 50 Combination Plane | eBay
  40. Replies
    0
    Views
    289

    Sydney NSW Hare & Forbes 2HP thicknesser

    .
    I am selling on eBay my Taiwanese made Hare & Forbes 2HP thicknesser. Click here:

    thicknesser | eBay
  41. DRAWN & CLAIMED I'm in

    I'm in
  42. N.S.W. Many thanks caillan I have just sent you a PM

    Many thanks caillan

    I have just sent you a PM
  43. Replies
    2
    Views
    438

    N.S.W. Thanks M I have sent you a PM

    Thanks M

    I have sent you a PM
  44. N.S.W. . Here's a bargain. The price on this good as...

    .
    Here's a bargain.

    The price on this good as new Colen Clenton dovetail marker is now $80 plus postage of $9.20.
  45. Replies
    2
    Views
    979

    N.S.W. . Price drop for this never used Shapton stone...

    .
    Price drop for this never used Shapton stone holder.

    The price has been reduced to $90 with postage of $12.45 or it can be collected from St Ives NSW.
  46. Replies
    2
    Views
    438

    N.S.W. Terry Gordon Jack Plane - Sydney NSW

    .
    Although it has been used, this Terry Gordon jack plane is in good nick.

    It is made from ironwood timber. The only major sign of its used condition is a nick on a back corner of the plane's...
  47. N.S.W. Thanks Lyndon I have sent you a PM

    Thanks Lyndon

    I have sent you a PM
  48. N.S.W. Many thanks Brett PM sent

    Many thanks Brett

    PM sent
  49. Replies
    2
    Views
    979

    N.S.W. SYDNEY NSW - Shapton 50200 stone holder

    .
    This is yet another item I am selling on behalf of a friend who has given up his woodwork hobby.

    I don't think this Shapton 50200 glass stone holder has ever been used. It is still in its...
  50. N.S.W. SYDNEY NSW - Shapton 50202 1000 grit glass stone

    .

    Yet another item I am selling on behalf of a friend who has given up his woodwork hobby.

    This Shapton 50202 1000 grit glass stone has had light use only and is in very good condition. It is...
Results 1 to 50 of 207
Page 1 of 5 1 2 3 4