Search:

Type: Posts; User: John Saxton

Page 1 of 94 1 2 3 4

Search: Search took 0.13 seconds; generated 1 minute(s) ago.

  1. Replies
    0
    Views
    161

    WEST AUST Veritas Low Angle Jack & 3 blades

    Veritas Low Angle Jack & 3 blades.The plane comes with a 25* bevel as standard ,I have also included a spare 25*,a 38* and a toothed blade.All as new unused.
    I am looking for $490.00 with postage...
  2. SOLD: Sold

    Sold
  3. SOLD: Sols

    Sold
  4. SOLD: Sold

    Sold to Bernard pending usual transactions.
  5. SOLD: Sold

    Sold to DerekC
  6. SOLD: Unused Festool Domino Systainer starter pack

    Unused Festool Domino Systainer starter pack.I bought two of these systainers on a deal when I bought the Domino back a few years back.Now surplus to requirements.

    The cutter set is with...
  7. SOLD: Lie Nielsen Card & Gooseneck scrapers in leather wallet.

    I have a set of Lie Nielsen Card & Gooseneck scrapers in a Leather wallet all as new looking for $100.00 posted within OZ.
    The two card scrapers are .020" & .032" thick.
    The Gooseneck scrapers of...
  8. Henry Eckert Toolworks – henry eckert toolworks...

    Henry Eckert Toolworks – henry eckert toolworks
  9. Replies
    12
    Views
    354

    Gooseneck hand scrapers can also deal with...

    Gooseneck hand scrapers can also deal with concave surfaces ,not easy to find these day's but they are about.
  10. Thread: Kapex

    by John Saxton
    Replies
    0
    Views
    187

    Kapex

    Has anyone had any further news with regards to the electrical correction issue with Festool Kapex?

    Some weeks ago I was contacted with instructions to complete a contact form for completing the...
  11. Replies
    13
    Views
    2,233

    I have a Bosch 1300ACE router ,can't fault it as...

    I have a Bosch 1300ACE router ,can't fault it as with other Bosch gear I have reliable for sure.If your 1600CE is built to the same standards as mine was you'll have no complaints I'm sure.
  12. WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  13. That's a wake up call for all of us if dealing...

    That's a wake up call for all of us if dealing with recycling our timber needs.
    Thankfully Phil I have not done what has unfortunately happened to you, but I understand the need for powerful magnets...
  14. Replies
    8
    Views
    407

    SOLD: I'll take this one SG Alex Mathieson Steel...

    I'll take this one SG


    Alex Mathieson Steel sole coffin smoothing plane
    Beautiful beech body with a 2-1/8 inch blade.
    Rare to find one with a factory fitted steel sole.
    8-3/4 inches long with...
  15. Replies
    9
    Views
    539

    Probably closer to Kwinana. Welcome to WW...

    Probably closer to Kwinana.

    Welcome to WW forum has been going for some considerable time with a generous host. Some interesting insights to all manner of craft ,enjoy all it has to offer as well...
  16. WITHDRAWN: One final offer

    One final price of $315.00 inclusive of postage with insurance.

    The leather case for this set alone was in excess of >$100 this is a bargain for someone out there.Offered here first.
  17. SOLD: Sold

    Sold
  18. SOLD: Henrioliver, did you get my PM ?

    Henrioliver, did you get my PM ?
  19. WITHDRAWN: Lie Nielsen Screwdriver Set in Leather Case

    Lie Nielsen Screwdriver Set numbered 1-8 in Leather Case in Pristine condition $325.00 inclusive of postage,Firm.


    I have had this set of screwdrivers for a few years ,time for it to go .It is...
  20. SOLD: Sold to Henrioliver pending payment. Will PM with...

    Sold to Henrioliver pending payment. Will PM with details.
  21. Replies
    10
    Views
    829

    Variable drilling guide.

    The Adjustable Angle Drill Guide Electric Drill Guide Support Positioning | eBay

    This one on ebay is a cheapie might suit your purpose.
  22. SOLD: Veritas Bullnose plane with 2 spare blades

    I have a Veritas Bullnose plane with 2 spare blades

    Veritas Bullnose plane ( 05P42.50 ) part number
    Veritas Bullnose plane spare blades ( 05P4202 )

    Everything as brand new never used is...
  23. Replies
    3
    Views
    341

    Got my notification from Festool ,have responded...

    Got my notification from Festool ,have responded now awaiting for the process to occur.
  24. Replies
    7
    Views
    1,486

    I could'nt get there as we had family visitors...

    I could'nt get there as we had family visitors staying which was initially unplanned.Would have liked to have got there.
  25. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: Sold

    All items in this thread sold pending usual transactions
  26. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: Sold to Chief Tiff with paymen pending

    OK Chief Tiff will do,no worries merely to clear this thread. Will PM you with details pending transactions.
  27. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: I still do Paul I have not deleted it as things...

    I still do Paul I have not deleted it as things were in the mail.
    No worries mate will get everything sorted.
  28. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: Veritas Small Router plane $105 inc postage

    Only the Veritas Small Router plane $105 inc postage available now .
  29. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: Yes of course Shoulder plane sold to you pending...

    Yes of course Shoulder plane sold to you pending transaction with thanks.
  30. Replies
    12
    Views
    648

    I always tend towards a safety aspect of wood...

    I always tend towards a safety aspect of wood working in my life so agree with your comments.With the lathe especially, wood needs to be of a sound quality only thorough insection of what you mount...
  31. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: Mini Edge plane sold to Justonething pending...

    Mini Edge plane sold to Justonething pending payment.
    Mini Shoulder plane sold to Justone thing pending payment .
  32. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: Mini Router plane sold to Brett Hammond pending...

    Mini Router plane sold to Brett Hammond pending payment.
  33. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: I of Veritas Miniature shoulder plane sold to Ben...

    I of Veritas Miniature shoulder plane sold to Ben Wheeler pending payment.
  34. Replies
    1
    Views
    231

    WANTED:N.S.W.. I have one of these that I was going to keep, I...

    I have one of these that I was going to keep, I have decided to sell it ,if you're still interested PM me!

    I will give Henrioliver a weeks grace to respond otherwise it goes to another interested...
  35. Replies
    7
    Views
    1,486

    I will see if I can get there.

    I will see if I can get there.
  36. Replies
    14
    Views
    527

    SOLD: Veritas Miniature tools

    Veritas Miniature tools all as new unused in perfect condition

    Mini Edge plane $80 inc postage SOLD
    Miniture Router plane $80 inc postage SOLD
    Miniature Shoulder Plane (2 off ) $80 ea inc...
  37. Replies
    12
    Views
    648

    I have found when using a large Forstner bit when...

    I have found when using a large Forstner bit when making an insert for clocks is to use a very light feed rate but with the lathe speed not that slow that will tend to hog the bit.
  38. Replies
    2
    Views
    381

    WEST AUST Sold to stewart59 pending funds transaction.

    Sold to stewart59 pending funds transaction.
  39. Replies
    2
    Views
    381

    WEST AUST Lie Nielsen 40-1/2 Scrub plane

    Lie Nielsen 40-1/2 Scrub plane as new unused in pristine condition $260.00 inc postage within Oz ,It is packed in another box not the one shown in pics.
  40. Replies
    9
    Views
    298

    Welcome Chris this fantastic forum full of like...

    Welcome Chris this fantastic forum full of like minded people.
  41. WEST AUST Lie Nielsen Bronze Beading Tool with series of cutters

    Lie Nielsen Bronze Beading Tool with series of cutters unused $225.00 inc postage within OZ.
  42. SOLD: Sold

    Sold
  43. Replies
    5
    Views
    358

    SOLD: Sold

    Sold
  44. SOLD: Sold to Just one Thing pending funds transfer.

    Sold to Just one Thing pending funds transfer.
  45. Replies
    5
    Views
    358

    SOLD: Sold to DerekC pending usual transaction.

    Sold to DerekC pending usual transaction.
  46. Replies
    7
    Views
    369

    Good to have you here.Enjoy this great forum as...

    Good to have you here.Enjoy this great forum as we all do.
  47. Replies
    5
    Views
    358

    SOLD: Lie Nielsen #97 Chisel Plane

    Lie Nielsen #97 Chisel Plane in vgc $160.00 firm inc postage within Oz.

    I have had this since 2009 having bought it from the US ,it is now time for someone else to have the pleasure of owning it....
  48. Replies
    15
    Views
    502

    I use all my dry pine for kindling only merely...

    I use all my dry pine for kindling only merely for getting the fire going .I'm usually using Jarrah,Sheoak, Karri ,Banksia hardwoods for a the fire. Plenty of that around here.
  49. SOLD: Stanley #71 Router plane with three blades

    As I have 2 of these Stanley #71 Router planes I decided to sell this one in excellent condition per the pics $190.00 inc postage.
  50. WANTED:QLD. That's ok Michael no worries. Got the nickered...

    That's ok Michael no worries.

    Got the nickered Jack Rabbet plane as well (LN 10-1/4) .I know it's not what you wanted was previously posted here .
Results 1 to 50 of 4670
Page 1 of 94 1 2 3 4