Search:

Type: Posts; User: aarggh

Page 1 of 19 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    598

    Wouldn't it be better to get it and then beg the...

    Wouldn't it be better to get it and then beg the wife's forgiveness instead of asking for permission first?
  2. SOUTH AUST I'd buy this in a flash if it was Melb! ;-( ...

    I'd buy this in a flash if it was Melb! ;-(

    Bugger!
  3. SOLD: Brilliant, thanks Tom! I'll take them!

    Brilliant, thanks Tom!

    I'll take them!
  4. SOLD: Would you do $300 for both Tom?

    Would you do $300 for both Tom?
  5. Replies
    3
    Views
    316

    N.S.W. Bit cheeky I know but would you do $50 inc post?

    Bit cheeky I know but would you do $50 inc post?
  6. Replies
    3
    Views
    316

    N.S.W. You mention 4 wire, are the hanging sockets...

    You mention 4 wire, are the hanging sockets themselves 10a/15a, or 3 phase?

    cheers, Ian
  7. FREE: VIC I need this gone ASAP as it's seriously in my...

    I need this gone ASAP as it's seriously in my way, so if anyone is after a mint condition and very expensive desk for free pm me!
  8. Replies
    4
    Views
    285

    N.S.W. Thanks very much Tom, greatly appreciated! You...

    Thanks very much Tom, greatly appreciated!

    You can hold off sending the prior lots if it makes packing easier? I'm in no rush at all.
  9. Replies
    3
    Views
    291

    N.S.W. Champion, thanks Tom!

    Champion, thanks Tom!
  10. Replies
    4
    Views
    285

    N.S.W. If you don't mind adding these three thanks Tom?

    If you don't mind adding these three thanks Tom?
  11. Replies
    3
    Views
    291

    N.S.W. If you don't mind holding these for now I'll take...

    If you don't mind holding these for now I'll take them thanks?
  12. VICTORIA 2 x MARS200 MIG/MAG Welders - $150 ono as is (never actually used)

    Even though this should go in the metalworking forum, I'm listing this here first as I know many have cross over hobbies and may be interested.

    I have 2 x 200A MIG/MAG welders I'm selling as one...
  13. DONE: done

    done
  14. FREE: VIC This may possibly still be available if I don't...

    This may possibly still be available if I don't hear back over the weekend.

    There's also a matching 2 drawer credenza I was going to keep but it seems more logical to give it with the desk.
  15. FREE: VIC You should have received a pm with my number, let...

    You should have received a pm with my number, let me know if you didn't get it.

    cheers, Ian
  16. Replies
    5
    Views
    172

    FREE: QLD If you don't mind posting I'd be stoked to grab...

    If you don't mind posting I'd be stoked to grab these thanks?

    cheers, Ian
  17. FREE: VIC You'll love it! Got something that will fit it...

    You'll love it!

    Got something that will fit it all?

    I'll pm through the week.
  18. FREE: VIC Free - Large Great Quality Desk with Leather Top Inserts

    Hi all, this absolutely stunning looking desk is too big for where we wanted it so it must go. It's in pretty much brand new condition, and is a very solid and substantial desk with lots of storage....
  19. Replies
    3
    Views
    220

    Try this link, you'll find a bunch of PDF's for...

    Try this link, you'll find a bunch of PDF's for this saw:

    ryobi ra2500
  20. DONE: Free Pair Footjoy Mens Leather Golf Shoes - Size 9.5 - Literally used once!

    Hi all, giving away my pair of practically new Footjoy Contour leather golf shoes. These were bought and used once for a charity golf tournament, and have been sitting boxed up since as golf is...
  21. Replies
    2
    Views
    143

    FREE: VIC You didn't mention the mini transportation device...

    You didn't mention the mini transportation device there too! ;-)
  22. Replies
    13
    Views
    1,052

    SOLD: How is it that the rating plate states 2hp @ 12a?...

    How is it that the rating plate states 2hp @ 12a?

    Even allowing for excessive inrush current surely one of them must be incorrect?
  23. Replies
    2
    Views
    209

    SOLD: Payment and pm with address sent thanks!

    Payment and pm with address sent thanks!
  24. Replies
    2
    Views
    209

    SOLD: I'll take it thanks if you can pm your payment...

    I'll take it thanks if you can pm your payment details?
  25. Replies
    6
    Views
    313

    N.S.W. I had one of these on the cabinet saw I sold...

    I had one of these on the cabinet saw I sold recently, they are really well made and very solid IMHO!
  26. Replies
    6
    Views
    366

    I know very well the cost of parts for CNC, and...

    I know very well the cost of parts for CNC, and the time involved to make a decent machine, let alone one as nicely put together as this one.

    Unfortunately the people who realise the value in your...
  27. Replies
    6
    Views
    366

    Pretty sure that was listed here not back. Very...

    Pretty sure that was listed here not back. Very nice machine, a great deal of effort has gone into it!
  28. Replies
    10
    Views
    568

    SOLD: Thanks very much Tom! The 29 & 36 arrived...

    Thanks very much Tom!

    The 29 & 36 arrived today, and very well packed indeed!

    Thanks for taking the care to disassemble them!
  29. Replies
    10
    Views
    568

    SOLD: Hi Tom, would you go $150 on the 25? If yes...

    Hi Tom, would you go $150 on the 25?

    If yes I'll add it to the lot this week.

    Cheers, Ian
  30. Replies
    10
    Views
    568

    SOLD: Thanks Tom, you're a champion!

    Thanks Tom, you're a champion!
  31. Replies
    10
    Views
    568

    SOLD: If you don't mind adding the Stanley 23 and 24...

    If you don't mind adding the Stanley 23 and 24 and the Fulton to my lot for next week Tom I'll take them thanks!
  32. Even if you didn't seal both sides that sort of...

    Even if you didn't seal both sides that sort of movement is somewhat unusual unless there was an excess of moisture in the air.

    Or is it possible the timber had been stored outside and maybe had a...
  33. Replies
    8
    Views
    431

    SOLD: Much appreciated thanks Tom! I suspect you'll...

    Much appreciated thanks Tom!

    I suspect you'll have more I'll be after! ;-)

    cheers, Ian
  34. Replies
    8
    Views
    431

    SOLD: I'll take this one thanks Tom: Alex Mathieson...

    I'll take this one thanks Tom:

    Alex Mathieson Steel skate grooving plane

    And if you're not averse to waiting until end of next week I'll also take this one, no problem if not:

    ECE EMMERICH...
  35. ELU TGS 173 Docking/Rip Compound Mitre Flip/Saw Plus Extension Frame! $0.99 Start!

    ELU TGS 173 Saw and all accessories is now going up on Ebay tonight, the listing will be live at 8:30 and starting bid is $0.99.

    Should be interesting!

    ELU TGS 173 Docking/Rip Compound Mitre...
  36. WITHDRAWN: Saw and all accessories is now going up on Ebay...

    Saw and all accessories is now going up on Ebay tonight, the listing will be live at 8:30 and starting bid is $0.99.

    Should be interesting!
  37. SOLD: Sold and picked up thanks all!

    Sold and picked up thanks all!
  38. SOLD: Mitre Gauge sold thanks all!

    Mitre Gauge sold thanks all!
  39. DONE: Crimper's gone thanks!

    Crimper's gone thanks!
  40. Replies
    7
    Views
    228

    DONE: For posterity's sake, where did you source...

    For posterity's sake, where did you source replacements from?
  41. Replies
    8
    Views
    190

    WANTED:QLD. Washing machine repair places also have similar...

    Washing machine repair places also have similar rated caps. As Bodhan mentioned the value isn't overly critical generally, more so that the voltage rating has a good overhead.
  42. WITHDRAWN: ELU TGS 173 Docking/Rip Compound Mitre Flip/Saw Plus Extension Frame!

    Hi all, as mentioned prior, I'm needing to be a bit more brutal with my many projects.

    And for this one I'm being extremely brutal, I know I'll regret it sorely but my venerable ELU TGS 173...
  43. SOLD: PM sent thanks, these saw really are the bee's...

    PM sent thanks, these saw really are the bee's knees! I'm sure I'll regret it but I'll be putting my 173 up shortly!
  44. SOLD: Heavy Duty Metal Stand for Metal Bender, Grinder, Sander, etc! Make a Great Table!

    Hi all, selling a heavy duty stand I got with my bar bender. This thing is as solid as they come, made from 10mm thick steel, the top plate is 250mm x 255mm, the bottom plate is 300mm x 300mm, and...
  45. SOLD: Sold thanks!

    Sold thanks!
  46. VICTORIA 2 x Brand New Kensington Microsaver Laptop Lock sets - $30 Inc Express Post to OZ

    Hi all, this is for 2 x brand new Kensington Microsaver Laptop Locks, $30 total inc Express Post to anywhere in OZ.

    These are super handy for protecting gear.

    Link to manufacturer:
    ...
  47. SOLD: ELU TGS172 Mitre Gauge - Only TGS172 model, not 173

    Hi all, selling a rare as hen's teeth sliding mitre gauge to suit the ELU TGS 172 Flip Saw.

    $40 inc express post to anywhere in OZ.

    This doesn't fit the 173 model as the side is different. It's...
  48. SOLD: PM sent earlier with details thanks!

    PM sent earlier with details thanks!
  49. Replies
    7
    Views
    520

    SOLD: I'll take the 29 and the 36 thanks Tom! I'll...

    I'll take the 29 and the 36 thanks Tom!

    I'll pm my address.

    cheers, Ian
  50. SOLD: Reduced to $50 for this set now, or $60 express...

    Reduced to $50 for this set now, or $60 express posted anywhere in Aust!

    This is a helluva Makita for this price!
Results 1 to 50 of 949
Page 1 of 19 1 2 3 4