Search:

Type: Posts; User: John Saxton

Page 1 of 94 1 2 3 4

Search: Search took 0.15 seconds.

  1. WEST AUST Sold to Luke ( Swifty ) pending transaction PM to...

    Sold to Luke ( Swifty ) pending transaction PM to follow.
  2. Replies
    6
    Views
    493

    SOLD: Sold

    Sold
  3. WEST AUST I will include postage for this item.

    I will include postage for this item.
  4. Replies
    6
    Views
    493

    SOLD: Sold to Builder pending transaction will PM you...

    Sold to Builder pending transaction will PM you for all details.
  5. Replies
    6
    Views
    493

    SOLD: I will throw in the postage .

    I will throw in the postage .
  6. Replies
    6
    Views
    493

    SOLD: Japanes chisels

    I have a tool roll with 4 japanese made paring chisels,2 Japanese Butt chisels ,as well as 2 Stanley Fat Max 50mm & 32 mm chisels all unused surplus to my needs looking for $180.00
  7. Thread: Mallets

    by John Saxton
    Replies
    10
    Views
    322

    Made a few of these over the years out of Jarrah...

    Made a few of these over the years out of Jarrah & given them away to people I worked with.They stand the test of time finished mine with Ubeaut as well,still have a couple I use.
  8. WEST AUST Veritas Stainless steel edge Trimming plane

    Veritas Stainless steel edge Trimming plane as new one of 300 made to mark the 30year anniversary. One recently sold one bay for US300.00 I would like $275.00 plus postage.
  9. Thread: Kapex

    by John Saxton
    Replies
    6
    Views
    562

    You're not wrong there.

    You're not wrong there.
  10. Thread: Hello all!

    by John Saxton
    Replies
    10
    Views
    161

    Welcome Chris to a great & diverse forum .

    Welcome Chris to a great & diverse forum .
  11. Replies
    2
    Views
    346

    SOLD: Sold

    Sold to Ross pm to follow,
  12. Replies
    2
    Views
    346

    SOLD: Lie Nielsen Floats

    Lie Nielsen Floats new still in original packing 1/4" & 3/8" $60.00 each inclusive of postage.

    I am given to believe that LN are not making these anymore.
  13. Replies
    12
    Views
    874

    SOLD: Sold

    Sold
  14. Replies
    12
    Views
    874

    SOLD: Hi Mark I can let you have the higher angle blade...

    Hi Mark I can let you have the higher angle blade 38* for $45.00 inclusive of post if still interested PM me?

    Adam (taz 01) was first in line for the toothed blade so first option goes to him.
  15. Replies
    12
    Views
    874

    SOLD: Hi Adam, the toothed blade is yours for $45.00...

    Hi Adam,

    the toothed blade is yours for $45.00 inclusive of post if you still want it PM me?
  16. Replies
    12
    Views
    874

    SOLD: Ok Mark will bear this in mind also.

    Ok Mark will bear this in mind also.
  17. Replies
    12
    Views
    874

    SOLD: $375.00 with postage and it's yours.

    $375.00 with postage and it's yours.
  18. Replies
    12
    Views
    874

    SOLD: I will bear that in mind Adam.

    I will bear that in mind Adam.
  19. Replies
    12
    Views
    874

    SOLD: A chance here for a choice.

    I will try a couple of options here.

    Option 1 as per the above post
    Option 2 the plane with a spare blade of your choice $430
    Option 3 The plane on it's own $400.

    All inclusive of post .
    If...
  20. Replies
    12
    Views
    874

    SOLD: Veritas Low Angle Jack & 3 blades

    Veritas Low Angle Jack & 3 blades.The plane comes with a 25* bevel as standard ,I have also included a spare 25*,a 38* and a toothed blade.All as new unused.
    I am looking for $490.00 with postage...
  21. SOLD: Sold

    Sold
  22. SOLD: Sols

    Sold
  23. SOLD: Sold

    Sold to Bernard pending usual transactions.
  24. SOLD: Sold

    Sold to DerekC
  25. SOLD: Unused Festool Domino Systainer starter pack

    Unused Festool Domino Systainer starter pack.I bought two of these systainers on a deal when I bought the Domino back a few years back.Now surplus to requirements.

    The cutter set is with...
  26. SOLD: Lie Nielsen Card & Gooseneck scrapers in leather wallet.

    I have a set of Lie Nielsen Card & Gooseneck scrapers in a Leather wallet all as new looking for $100.00 posted within OZ.
    The two card scrapers are .020" & .032" thick.
    The Gooseneck scrapers of...
  27. Henry Eckert Toolworks – henry eckert toolworks...

    Henry Eckert Toolworks – henry eckert toolworks
  28. Replies
    19
    Views
    613

    Gooseneck hand scrapers can also deal with...

    Gooseneck hand scrapers can also deal with concave surfaces ,not easy to find these day's but they are about.
  29. Thread: Kapex

    by John Saxton
    Replies
    6
    Views
    562

    Kapex

    Has anyone had any further news with regards to the electrical correction issue with Festool Kapex?

    Some weeks ago I was contacted with instructions to complete a contact form for completing the...
  30. Replies
    13
    Views
    2,286

    I have a Bosch 1300ACE router ,can't fault it as...

    I have a Bosch 1300ACE router ,can't fault it as with other Bosch gear I have reliable for sure.If your 1600CE is built to the same standards as mine was you'll have no complaints I'm sure.
  31. WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  32. That's a wake up call for all of us if dealing...

    That's a wake up call for all of us if dealing with recycling our timber needs.
    Thankfully Phil I have not done what has unfortunately happened to you, but I understand the need for powerful magnets...
  33. Replies
    8
    Views
    431

    SOLD: I'll take this one SG Alex Mathieson Steel...

    I'll take this one SG


    Alex Mathieson Steel sole coffin smoothing plane
    Beautiful beech body with a 2-1/8 inch blade.
    Rare to find one with a factory fitted steel sole.
    8-3/4 inches long with...
  34. Replies
    9
    Views
    614

    Probably closer to Kwinana. Welcome to WW...

    Probably closer to Kwinana.

    Welcome to WW forum has been going for some considerable time with a generous host. Some interesting insights to all manner of craft ,enjoy all it has to offer as well...
  35. WITHDRAWN: One final offer

    One final price of $315.00 inclusive of postage with insurance.

    The leather case for this set alone was in excess of >$100 this is a bargain for someone out there.Offered here first.
  36. SOLD: Sold

    Sold
  37. SOLD: Henrioliver, did you get my PM ?

    Henrioliver, did you get my PM ?
  38. WITHDRAWN: Lie Nielsen Screwdriver Set in Leather Case

    Lie Nielsen Screwdriver Set numbered 1-8 in Leather Case in Pristine condition $325.00 inclusive of postage,Firm.


    I have had this set of screwdrivers for a few years ,time for it to go .It is...
  39. SOLD: Sold to Henrioliver pending payment. Will PM with...

    Sold to Henrioliver pending payment. Will PM with details.
  40. Replies
    10
    Views
    930

    Variable drilling guide.

    The Adjustable Angle Drill Guide Electric Drill Guide Support Positioning | eBay

    This one on ebay is a cheapie might suit your purpose.
  41. SOLD: Veritas Bullnose plane with 2 spare blades

    I have a Veritas Bullnose plane with 2 spare blades

    Veritas Bullnose plane ( 05P42.50 ) part number
    Veritas Bullnose plane spare blades ( 05P4202 )

    Everything as brand new never used is...
  42. Replies
    3
    Views
    391

    Got my notification from Festool ,have responded...

    Got my notification from Festool ,have responded now awaiting for the process to occur.
  43. Replies
    7
    Views
    1,521

    I could'nt get there as we had family visitors...

    I could'nt get there as we had family visitors staying which was initially unplanned.Would have liked to have got there.
  44. Replies
    14
    Views
    539

    SOLD: Sold

    All items in this thread sold pending usual transactions
  45. Replies
    14
    Views
    539

    SOLD: Sold to Chief Tiff with paymen pending

    OK Chief Tiff will do,no worries merely to clear this thread. Will PM you with details pending transactions.
  46. Replies
    14
    Views
    539

    SOLD: I still do Paul I have not deleted it as things...

    I still do Paul I have not deleted it as things were in the mail.
    No worries mate will get everything sorted.
  47. Replies
    14
    Views
    539

    SOLD: Veritas Small Router plane $105 inc postage

    Only the Veritas Small Router plane $105 inc postage available now .
  48. Replies
    14
    Views
    539

    SOLD: Yes of course Shoulder plane sold to you pending...

    Yes of course Shoulder plane sold to you pending transaction with thanks.
  49. Replies
    12
    Views
    681

    I always tend towards a safety aspect of wood...

    I always tend towards a safety aspect of wood working in my life so agree with your comments.With the lathe especially, wood needs to be of a sound quality only thorough insection of what you mount...
  50. Replies
    14
    Views
    539

    SOLD: Mini Edge plane sold to Justonething pending...

    Mini Edge plane sold to Justonething pending payment.
    Mini Shoulder plane sold to Justone thing pending payment .
Results 1 to 50 of 4692
Page 1 of 94 1 2 3 4