Search:

Type: Posts; User: Sunburypaul

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    32
    Views
    1,088

    After the second coat once its good and dry you...

    After the second coat once its good and dry you can get a really nice smooth finish by lightly sanding with 1500 or 2000 grit
  2. Replies
    32
    Views
    1,088

    Thanks guys that`s interesting to hear,...

    Thanks guys that`s interesting to hear, appreciate the feedback. I tried a sample tin of the Fiddes and applied it the same as I do with Osmo ie a 4mm knap microfibre roller. Two coats, first a bit...
  3. Replies
    32
    Views
    1,088

    I think the white Osmo is meant to be used on...

    I think the white Osmo is meant to be used on lighter timber and is supposed not to darken it too much. I did try it a while ago but also didn`t like the finish. I`ve been using Osmo Polyx 3032 satin...
  4. Replies
    32
    Views
    1,088

    Thanks for the reply.

    Thanks for the reply.
  5. Replies
    32
    Views
    1,088

    Hard Wax Oils

    Hi, I`ve been using Osmo hard wax oil for a few years now and I love the product, it`s easy to use, gives a great finish and wears well but wondered if anyone had any thoughts/comments on a similar...
  6. Replies
    12
    Views
    1,108

    SOLD: Sold

    Sold
  7. Replies
    12
    Views
    1,108

    SOLD: No worries I`ll let you know

    No worries I`ll let you know
  8. Replies
    12
    Views
    1,108

    SOLD: Thanks for your interest Julian, looks like...

    Thanks for your interest Julian, looks like they`re sold at this stage but if it doesn`t go through I`ll let you know.
    Regards,
    Paul
  9. Replies
    12
    Views
    1,108

    SOLD: Thanks for your interest,

    Thanks for your interest,
  10. Replies
    12
    Views
    1,108

    SOLD: Hi and thanks for your interest. They never came...

    Hi and thanks for your interest. They never came in a box or any kind of packaging, I bought them direct from Frontline but could make up a box or boxes for each one suitable for transport by a...
  11. Replies
    12
    Views
    1,108

    SOLD: Price reduction

    These clamps aren`t getting a lot of use so they need to go to make some room in my garage hence the price reduced to $590.00 for the three. They`re 1220mm long and in very good condition, I bought...
  12. Replies
    2
    Views
    381

    Thanks Bushmiller, appreciate your help

    Thanks Bushmiller, appreciate your help
  13. Replies
    2
    Views
    381

    Help with editing an ad

    Hi, I placed an ad here a few weeks ago to sell some woodworking tools and wanted to change the sell price but can`t see how to do this. There`s an older post here says there`s an edit button but...
  14. Replies
    8
    Views
    321

    Thanks Woodpixel, I`ll have a look at the...

    Thanks Woodpixel, I`ll have a look at the trunnion (after I discover what a trunnion is)
  15. Replies
    8
    Views
    321

    I think I`m going to have to do what Orraloon...

    I think I`m going to have to do what Orraloon suggested and cut both sets of fingers to the same size and trim the ones I need to be shorter. The suggestion by you guys that the blades are not 100%...
  16. Replies
    8
    Views
    321

    Thanks guys. As far as I can tell the blades are...

    Thanks guys. As far as I can tell the blades are square with the table, I`ll try putting a 250mm blade on and make a cut in some plywood, that might give me more of an idea than putting a square...
  17. Replies
    8
    Views
    321

    Finger joint jig problem

    Hi, I`m relatively new to this forum and this is my first post, hope someone can help. I`ve made myself an adjustable finger joint jig for my tablesaw. Utilises a dado stack. Once I`ve adjusted it so...
  18. Replies
    12
    Views
    1,108

    SOLD: Frontline panel clamps

    Three 1220mm Frontline panel clamps, very good condition, haven`t had a lot of use. Cost new around $1200.00, sell for $800.00.
    Quite heavy and bulky so pick up only from Sunbury, Victoria
  19. Thread: Tenon Jig

    by Sunburypaul
    Replies
    2
    Views
    1,027

    SOLD: Sold

    sold
  20. Thread: Tenon Jig

    by Sunburypaul
    Replies
    2
    Views
    1,027

    SOLD: Tenon Jig

    Harvey tenon jig for the table saw, had it for two or three years max, just gathering dust so will sell it $90.00
    Catrbatec same thing sells for $179.00

    505630
Results 1 to 20 of 22