Search:

Type: Posts; User: John Saxton

Page 1 of 100 1 2 3 4

Search: Search took 0.26 seconds.

  1. Replies
    101
    Views
    3,221

    DRAWN & CLAIMED Probably helping the Cats celebrate.

    Probably helping the Cats celebrate.
  2. It looks like its similar to my small Jet moulder...

    It looks like its similar to my small Jet moulder that I have at the back of my shop.
  3. Replies
    6
    Views
    427

    Certainly not for the faint hearted!

    Certainly not for the faint hearted!
  4. Replies
    2
    Views
    207

    Thanks Skew it was merely a rhetorical question...

    Thanks Skew it was merely a rhetorical question in possibly thinking of applying it to turned material!Most turned material would not necessarily be in direct sunlight I would assume .I have some...
  5. Replies
    3
    Views
    461

    SOLD: Sold

    Sold
  6. Replies
    3
    Views
    461

    SOLD: Sold to Doctor Bobski pending usual transaction.

    Sold to Doctor Bobski pending usual transaction.
  7. Replies
    2
    Views
    207

    Mulberry as a stain medium

    I was wondering if anybody has tried Mulberry as a stain medium? It takes some getting off your hands ,was wondering about the longevity of it on timber over time?
  8. Replies
    3
    Views
    461

    SOLD: Festool PS 300 EQ plus

    Festool PS 300 EQ plus Jigsaw had minimal use comes with pkt of blades all new plus 1 used one as well as spare splinter guard.This needs a new home it is in excellent condition with postage included...
  9. HEADS UP They usually have a big presence at the Claremont...

    They usually have a big presence at the Claremont WW annual show which has gone missing of late.
  10. Replies
    4
    Views
    396

    Definately not an Arborist:U

    Definately not an Arborist:U
  11. Replies
    17
    Views
    878

    Looks like they have a good drop there to keep...

    Looks like they have a good drop there to keep them motivated as well!
  12. I have'nt seen the stacked cutters either might...

    I have'nt seen the stacked cutters either might be from an Enlish tooling Co.Elan might know more about them.

    I did get the Video at a Woodshow if I recall ,had a couple of the WW videos passed on...
  13. I had the video on this ,remember it well.Thanks...

    I had the video on this ,remember it well.Thanks Rob for bringing it to my attention once more.
    Anyone use a wobble saw I never have? I got one with the tooling a chap threw in when I bought my...
  14. Replies
    33
    Views
    1,021

    Have'nt come across this one before the Rockwell,...

    Have'nt come across this one before the Rockwell, possibly Chinese made dust collection might need thinking about if connecting to DC Quite low speed range 150-270rpm speed.

    Rockwell 920W Belt...
  15. Replies
    11
    Views
    729

    SOLD: Sold

    Sold
  16. Replies
    11
    Views
    729

    SOLD: It's yours Derek for $250.00 plus postage of...

    It's yours Derek for $250.00 plus postage of $19.00 total of $269.00 the systainers usually post in Australia for $19.00 and change any extra I will wear it.
    Sending you a PM will need your address...
  17. Replies
    11
    Views
    729

    SOLD: Have sent Brett a PM awaiting a response there...

    Have sent Brett a PM awaiting a response there ,in the meantime I have tasks that require my attention.
  18. Replies
    11
    Views
    729

    SOLD: I will await Bretts response Derek as he was...

    I will await Bretts response Derek as he was first to respond.

    I should also add that there is a manual included with this.
  19. Replies
    11
    Views
    729

    SOLD: About $19.00 -$19.50

    About $19.00 -$19.50
  20. Replies
    11
    Views
    729

    SOLD: Reduced to $275.00 last chance.

    Reduced to $275.00 last chance.
  21. Replies
    2
    Views
    727

    WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  22. Thread: Enzo

    by John Saxton
    Replies
    1
    Views
    578

    Enzo

    Enzo, an 80-year-old Italian goes to the doctor for a check-up. The doctor

    is amazed at what good shape the guy is in and as sharp as a tack; "..how

    do you stay in such great...
  23. Thread: Boat owner

    by John Saxton
    Replies
    0
    Views
    416

    Boat owner

    Here's one that's both funny and probably true


    The Newfoundland Department of Employment believed a boat owner wasn't paying proper wages to his help.
    An agent was sent to the fishing village...
  24. Replies
    0
    Views
    408

    Sniffer the Dog

    >
    >
    >
    > A man had just boarded and settled into his seat next to the window on the plane when another man sat down in the aisle seat and put his Black Labrador in the middle seat next to...
  25. Replies
    11
    Views
    729

    SOLD: Festool AT65 E track saw

    Festool AT65 E track saw ,had this for a while works well ,I don't need two track saws anymore.$300.00 Systainer has a little bit of damage a crack but still holds everything.Has 3 new suitable...
  26. Replies
    2
    Views
    727

    WITHDRAWN: Now listed as $700.00 without postage

    Now listed as $700.00 without postage
  27. Replies
    3
    Views
    489

    I like the style of the third one as well.

    I like the style of the third one as well.
  28. Replies
    18
    Views
    3,418

    Well done Wongo

    Well done Wongo
  29. Replies
    2
    Views
    727

    WITHDRAWN: Festool OFK700 EQ plus router trimmer

    Festool OFK700 router trimmer ,had this for aa while never used so like new,with postage & insurance included within OZ $725.00 comes with the accessory zero degree table currently in excess of...
  30. Replies
    21
    Views
    1,126

    If you have'nt already maybe it's time to invest...

    If you have'nt already maybe it's time to invest in a couple of Rotties to guard your timber stash :wink:
  31. Replies
    13
    Views
    1,019

    QUEENSLAND I have one, it's not Brisbane, it's a fairly...

    I have one, it's not Brisbane, it's a fairly large systainer though.60x40x 20cms weight 10kg. if interested PM me for an email addy.
  32. Replies
    4
    Views
    398

    SOLD: Sold

    Sold
  33. Replies
    18
    Views
    3,418

    Perhaps the local merchants have put a spanner in...

    Perhaps the local merchants have put a spanner in the works seeing as how this topic is highlighted for all to see.Festool used to have constaints on purchase outside of your domiciled country unless...
  34. Replies
    3
    Views
    888

    SOLD: Sold

    Sold
  35. Replies
    4
    Views
    398

    SOLD: Yeah you can have it for that PM me with your...

    Yeah you can have it for that PM me with your details.
  36. Replies
    3
    Views
    888

    SOLD: $250.00 now

    $250.00 now
  37. Replies
    4
    Views
    398

    SOLD: Festool DS400 E Sander

    Festool DS400 E Sander a good user in the past known as a Delta sander see similar link below,I have had it for quite a while has a new backing pad on it ,in good condition needs a new home $220.00...
  38. Replies
    3
    Views
    688

    SOLD: Sold

    Sold
  39. Replies
    3
    Views
    688

    SOLD: Festool RS400E sander

    Festool RS400E sander with a new backing pad that has just been put on and is unused.Need a new owner $220.00 inclusive of postage within OZ .Have had this sander for a while still in good condition.
  40. Replies
    15
    Views
    649

    Got an Inkling I had heard somewhere that Sheoak...

    Got an Inkling I had heard somewhere that Sheoak was used on occasion here in WA. Cant verify the veracity of this though.
  41. Replies
    9
    Views
    481

    Welcome Silver Capsicum ,quite a few members from...

    Welcome Silver Capsicum ,quite a few members from Perth on here.
  42. Replies
    3
    Views
    888

    SOLD: Festool FS-SYS-2

    I have an as new unused surplus to my needs Festool FS-SyS-2 complete in systainer accessory for Guide Rails $275.00 INC of postage within OZ

    Please Wait... | Cloudflare
  43. Replies
    4
    Views
    1,000

    Damn where are thos prosthetics?

    Damn where are thos prosthetics?
  44. Replies
    3
    Views
    564

    SOLD: Sold

    Sold
  45. Replies
    14
    Views
    4,155

    Pehaps by scoring the back of the dowel with a...

    Pehaps by scoring the back of the dowel with a marking Knife may be worth a try?
  46. Replies
    4
    Views
    178

    Welcome Mehmet, lots to see and enjoy here,...

    Welcome Mehmet,
    lots to see and enjoy here, offer up your advice you may just have some knowledge that others do not have.
  47. Replies
    3
    Views
    564

    SOLD: Hi falcondriver, Sold to falcondriver pending...

    Hi falcondriver,

    Sold to falcondriver pending transference of funds

    I live in the Southwest .I will send you a PM .
  48. Replies
    3
    Views
    564

    SOLD: Festool DX93 Sander

    Festool DX93 Sander used only lightly in very good condition comes with new (2) of backing pads as well as slat Sanding Pad SSH-STF-V93L/6 .
    includes some sanding papers for the smaller size sanding...
  49. The old adage about saving it for a rainy day...

    The old adage about saving it for a rainy day rings true in my case ,in fact I have more wood than I'll ever use .I bought some at auctions as well as accessing a lot in the southern forrests of...
  50. I'm in the same frame of mind as Skew,all the...

    I'm in the same frame of mind as Skew,all the good stuff is stored & racked indoors whilst the larger stack at the back of my property covered with colourbond sheeting & weighted down is dry in the...
Results 1 to 50 of 4967
Page 1 of 100 1 2 3 4