Search:

Type: Posts; User: section1

Page 1 of 17 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    156

    SOLD: Sold

    Sold
  2. Replies
    3
    Views
    156

    SOLD: pm sent

    pm sent
  3. SOLD: SOLD to Chief Tiff

    SOLD to Chief Tiff
  4. Replies
    5
    Views
    170

    SOLD: Sorry I missed the pick up only part. Doesn't...

    Sorry I missed the pick up only part. Doesn't matter I changed my mind anyhow. It's all yours Hoey
  5. SOLD: Hello Chief Tiff There are 10 different suburbs...

    Hello Chief Tiff
    There are 10 different suburbs for that post code I chose Abbotsford to get a price

    Regular Postage - Medium box is $12.50 plus packaging I suspect the packaging would be under...
  6. Replies
    3
    Views
    156

    SOLD: The Essential Woodworker

    490710490711490712490713490714

    The Essential Woodworker by Robert Wearing
    Published by Lost Art Press

    In our opinion, “The Essential Woodworker” is one of the best books on hand-tool usage...
  7. SOLD: The Art and Craft of Cabinet Making by David Denning 1891

    490706490707

    The Art And Craft Of Cabinet-Making: A Practical Handbook To The Construction Of Cabinet Furniture; The Use Of Tools, Formation Of Joints, Hints On Designing And Setting Out Work,...
  8. READ ME! I bandsawed a heap of brushbottle logs and swore...

    I bandsawed a heap of brushbottle logs and swore to myself I would never do it again.
    They were large and heavy but I did it without giving the machine any stress.
    The reason I wouldn't ever do...
  9. Replies
    5
    Views
    170

    SOLD: How much do you think postage will be to 4211...

    How much do you think postage will be to 4211 Gold Coast
  10. Replies
    7
    Views
    524

    SOLD: SOLD to double.d:2tsup:

    SOLD to double.d:2tsup:
  11. Replies
    7
    Views
    524

    SOLD: Mate I’ve responded to you and I’ve checked my...

    Mate I’ve responded to you and I’ve checked my email for a response back. This morning I got a message from you and this that you’re pulling out.

    I live at Pacific Pines


    Sent from my iPad...
  12. Replies
    7
    Views
    524

    SOLD: I could hold it for a week or two at the most. ...

    I could hold it for a week or two at the most.


    Sent from my iPad using Tapatalk
  13. Replies
    7
    Views
    524

    SOLD: This is beautiful timber and I cannot reduce the...

    This is beautiful timber and I cannot reduce the price as it is what I paid.
  14. Replies
    7
    Views
    524

    SOLD: NG rosewood & Euro beech

    490380490381490382490383490384

    This is all rough sawn

    New Guinean rosewood
    2730 x 200 x 55 = $ 136
    2400 x 200 x 55 = $ 120
    MC is at 12.7

    European beech
  15. Replies
    11
    Views
    450

    FREE: WA same

    same
  16. Replies
    11
    Views
    450

    FREE: WA Very honourable Derek.

    Very honourable Derek.
  17. SOLD: I've never seen an unused historical tool up...

    I've never seen an unused historical tool up close before. Some say that "vintage" is 20 years old and "antique" is 40 years old while others say nothing less than 100 years. I'm not sure under...
  18. Replies
    4
    Views
    383

    Interesting thanks for the tip. What the Chinese...

    Interesting thanks for the tip. What the Chinese won't think of bewilders me, but they have had good practice for hundreds of years
  19. Replies
    4
    Views
    383

    The plane D.W. is referring to is the French...

    The plane D.W. is referring to is the French Roubo. You will find it in the Popular Woodworking mag April 2016
    It's a very simple plane to make unlike the English style I made. It's so simple to...
  20. Replies
    15
    Views
    2,446

    My apologies once again I for whatever reason...

    My apologies once again I for whatever reason missed the "for sale" part. :doh:
  21. Replies
    15
    Views
    2,446

    I have completely misunderstood your post. You...

    I have completely misunderstood your post. You wrote "If you are looking for a home based woodwork tool business" I thought it was a business that you're offering us to make woodworking tools, that's...
  22. Replies
    4
    Views
    595

    N.S.W. Guys I have one and over the years I have had...

    Guys I have one and over the years I have had stain splash on it and other chemicals as well and regular workshop dust. It's held up to every rigorous abuse that's typical in a workshop. It's tough...
  23. WITHDRAWN: I agree. An incra fence that is very accurate...

    I agree. An incra fence that is very accurate that takes the guess work out of measuring. It can do also move in 1mm increments. It has a router table as well, I can see this saw has either never...
  24. SOLD: I doubt if anyone will ever find a workbench for...

    I doubt if anyone will ever find a workbench for this price, I bet the materials cost that much. I say this because my 8ft English workbench I made out of pine cost from $400-$600 I'm not sure which...
  25. Replies
    4
    Views
    491

    SOLD: Sold

    Sold
  26. Replies
    4
    Views
    491

    SOLD: The chisel is still available for sale as I...

    The chisel is still available for sale as I haven't had a response for several days.
  27. Replies
    7
    Views
    413

    I was at Aldi today and found an axe for $20. Now...

    I was at Aldi today and found an axe for $20. Now I'm beginning to understand the difference between them. I managed to create a reasonable enough flat surface on one of the logs and much to my...
  28. Replies
    1
    Views
    540

    WITHDRAWN: I'm going to withdraw my sale. It didn't prove to...

    I'm going to withdraw my sale. It didn't prove to be too much for my bandsaw after all. Lol I was wrong.
    I got 8 pieces from the second pic from the left at slightly over 1" (25mm) thick. Look how...
  29. Replies
    7
    Views
    413

    Cheers IanW I will do as you suggest

    Cheers IanW I will do as you suggest
  30. Replies
    7
    Views
    413

    Thanks thumbsucker you may have just saved me a...

    Thanks thumbsucker you may have just saved me a headache, I'll give the wedges a go
  31. Replies
    7
    Views
    413

    The logs are bottlebrush. But I have seen Peter...

    The logs are bottlebrush. But I have seen Peter Follansbee and many others on YouTube split their logs. I don't understand
  32. Replies
    7
    Views
    413

    Froe Qualities?

    Hi guys I need to know a little bit about the difference in quality in froes. I have seen them on eBay and they vary in price and length. The cheapest is about $70 including shipping and range from...
  33. Replies
    5
    Views
    606

    SOLD: Sold

    Sold :u
  34. Replies
    5
    Views
    606

    SOLD: Sweet, it's yours.

    Sweet, it's yours.
  35. Replies
    5
    Views
    606

    SOLD: The height is 850mm (33.5") Depending on how tall...

    The height is 850mm (33.5") Depending on how tall or short you are you may need to adjust it. Having said that if you're not going hand plane a lot height doesn't matter.

    Also it can be broken or...
  36. Replies
    4
    Views
    491

    SOLD: About $13.00

    About $13.00
  37. Replies
    4
    Views
    491

    SOLD: Marples Chisel 1 1/4"

    Up for grabs is a vintage Marples chisel 1 1/4"
    It has very slight pitting but not at the edge of the blade.
    I have used this chisel for many years before I was gifted a SW Stanley the same width
    ...
  38. Replies
    5
    Views
    606

    SOLD: Mahogany Workbench

    This used to be my planing station, then my sharpening station, which is why it’s so dirty.
    The timber is mahogany, and bolts are used to hold it together. I didn’t make it but bought two from...
  39. Replies
    2
    Views
    267

    SOLD: SOLD TO Col:U

    SOLD TO Col:U
  40. Replies
    1
    Views
    540

    WITHDRAWN: Brushbottle Logs

    Last week I acquired some beautiful brushbottle logs but unfortunately might be too much for my bandsaw. I simply won't take that risk so I'm offering them up for sale.
    The logs are wet and the...
  41. Replies
    2
    Views
    267

    SOLD: Woodmaster B Bandsaw Blade

    I purchased last week a bandsaw blade and picked it up on Friday only to find out it was too small to fit on my bandsaw.
    It was their stuff up so they added length to it and I used it to rip a...
  42. Replies
    15
    Views
    713

    QUEENSLAND Thank you! It's yours Barry. Postage will be...

    Thank you! It's yours Barry.

    Postage will be around $12 I'll send you a pm now.
  43. Replies
    15
    Views
    713

    QUEENSLAND The $20 toolrest is still available. The...

    The $20 toolrest is still available. The attachments that come with it is for planer irons, chisels, skew chisels and spindle gouge.
  44. Replies
    6
    Views
    756

    VICTORIA Guys this is an excellent well made tool and if...

    Guys this is an excellent well made tool and if you can afford it, it's money well spent. Gidgee is a tough wood and a lot tougher than beech, so it will hold up a lot longer than beech. I love the...
  45. Replies
    8
    Views
    926

    You're a grumpy fellow aren't you? China is right...

    You're a grumpy fellow aren't you? China is right and the salesperson was wrong. Every good salesperson asks do you have this or that.
  46. Replies
    15
    Views
    713

    QUEENSLAND $15.00 Tool Rest SOLD Holtz File Handles SOLD ...

    $15.00 Tool Rest SOLD
    Holtz File Handles SOLD

    :U:U:U
  47. Replies
    15
    Views
    713

    QUEENSLAND $15 tool rest sold to red beard pending payment

    $15 tool rest sold to red beard pending payment
  48. Replies
    15
    Views
    713

    QUEENSLAND Two Holtz handles sold pending payment

    Two Holtz handles sold pending payment
  49. Replies
    15
    Views
    713

    QUEENSLAND Socket chisel handle SOLD To DerekC

    Socket chisel handle SOLD To DerekC
  50. Replies
    15
    Views
    713

    QUEENSLAND I'm sending you a pm now cheers

    I'm sending you a pm now cheers
Results 1 to 50 of 803
Page 1 of 17 1 2 3 4