Search:

Type: Posts; User: Flindersia

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    297

    QUEENSLAND I’ll take this Woodchopper.

    I’ll take this Woodchopper.
  2. Replies
    2
    Views
    272

    QUEENSLAND Thanks Robb. You’ll love these as the figure is...

    Thanks Robb. You’ll love these as the figure is stunning. Be in touch this week.
  3. Replies
    2
    Views
    270

    QUEENSLAND Thanks Fuzzie. I’ll drop you a PM.

    Thanks Fuzzie. I’ll drop you a PM.
  4. Replies
    2
    Views
    281

    QUEENSLAND Thanks Robb. All yours. Weíll chat this week.

    Thanks Robb. All yours. Weíll chat this week.
  5. Replies
    2
    Views
    272

    QUEENSLAND Antique cedar panels

    Antique cedar book matched panels removed from an 1880ís wardrobe. 400 wide x 1200 high @ around 10mm thick and highly figured. There is some end grain checking and some slight cupping but they are...
  6. Replies
    2
    Views
    270

    QUEENSLAND Qld silver Ash

    A nice pack of rough sawn silver ash all rough sawn in widths of 75 and 100mm and lengths of 1.2m to 2.5m plus some short boards. Roughly 35-40 lineal metres. One of my favourite timbers for adding...
  7. Replies
    2
    Views
    281

    QUEENSLAND NSW Scented Rosewood

    A nice pack of scented rosewood (Rose Mahogany) shown to the right of the first photo. Very old and dry, in mixed lengths averaging 2.4m and rough sawn at a generous 30mm thick. Sizes from 75 x 30...
  8. Replies
    2
    Views
    427

    QUEENSLAND American walnut board

    One single board of Walnut. Just dressed one end to show the Lovely colour and grain. 170 x 25-30mm thick x 3m long. $50. pickup from Ascot.


    497687
  9. Replies
    1
    Views
    295

    QUEENSLAND Lot 2: Silky oak short boards

    Some 100x50 northern Silky oak sections plus some recycled silky oak table legs that taper from roughly 70 sq to 50sq. Ruler shows length. Iíve thrown some other silky and maple squares in since the...
  10. QUEENSLAND Lot 1: Turning billets - cedar, Jacaranda, spalted beech

    Bargain lot from the clean out for turners. A good quantity of cedar and a couple of large sections of jacaranda. Cedar has great colour. Ruler is 600mm for scale. $20 the lot. Pickup Ascot.
    ...
  11. Replies
    2
    Views
    320

    SOLD: This Thread now closed also.

    This Thread now closed also.
  12. Replies
    2
    Views
    315

    SOLD: Thread now closed. Thanks Steve.

    Thread now closed. Thanks Steve.
  13. Replies
    6
    Views
    371

    SOLD: All yours Robb. We’ll sort out the details via...

    All yours Robb. We’ll sort out the details via PM. thread now closed.
  14. Replies
    5
    Views
    446

    QUEENSLAND Hi Culwhch. Yep. Selling just two is fine. Youíve...

    Hi Culwhch. Yep. Selling just two is fine. Youíve convinced me to keep the other two. So letís call this thread closed. Thanks all.
  15. Replies
    5
    Views
    446

    QUEENSLAND Thanks skidstarkid. Maple is yours. PM on the...

    Thanks skidstarkid. Maple is yours. PM on the way.

    silky still available.
  16. Replies
    6
    Views
    371

    SOLD: There are two pairs of each size rail. A total of...

    There are two pairs of each size rail. A total of 8. Local pickup preferred initially. If no interest locally then Iíd consider postage.
  17. Replies
    6
    Views
    371

    SOLD: Festool MFS Router template system

    Festool MFS router template system. Fully adjustable to allow routing profiles and cutouts in rectangular and circular shapes. Fully adjustable with all parts to suit a multitude of festool routers....
  18. Replies
    5
    Views
    446

    QUEENSLAND Recycled Northern Silky and maple

    Last few boards from the cleanup. 4 large pieces of silky oak each 470x910x20 and two pieces of maple 270x1300x21 and 470x820x20. Both maple boards are 1/4 sawn. Boards of this width very hard to...
  19. Replies
    2
    Views
    320

    SOLD: Qld White beech natural edge board

    Single board of Qld white Beech. Width ranges from 440 - 300mm and thickness from 25-30mm. Length is 2.7m. Top is soiled from storage but timber is perfect beneath after one swipe with a hand plane....
  20. Replies
    2
    Views
    315

    SOLD: Qld Maple Silkwood

    Getting to the end of the clean out. Two lovely Silkwood boards. 210 x 19mm dressed. Lengths are 3.3 and 3.7. Dirty from storage but lovely colour underneath. High quality timber for boxes and small...
  21. Replies
    2
    Views
    382

    SOLD: Thanks KahoyCutter. Now sold.

    Thanks KahoyCutter. Now sold.
  22. Replies
    1
    Views
    335

    SOLD: Now sold. Thread closed.

    Now sold. Thread closed.
  23. Replies
    3
    Views
    375

    QUEENSLAND Thanks Broom. Thread now closed.

    Thanks Broom. Thread now closed.
  24. Replies
    7
    Views
    533

    N.S.W. Iíll take this Box. Will touch base via phone to...

    Iíll take this Box. Will touch base via phone to organise the details.
  25. Replies
    2
    Views
    375

    SOLD: Cedar slabs now sold. Congrats conarobb.

    Cedar slabs now sold. Congrats conarobb.
  26. Replies
    6
    Views
    477

    SOLD: Kauri now sold. Thread is closed.

    Kauri now sold. Thread is closed.
  27. Replies
    6
    Views
    365

    SOLD: All sold. Thread is closed.

    All sold. Thread is closed.
  28. Replies
    3
    Views
    396

    SOLD: Sorry for not closing this sooner. The sycamore...

    Sorry for not closing this sooner. The sycamore was sold to mannetje
  29. Replies
    5
    Views
    482

    DONE: 3 and 8 sold to Jeff. Others removed from sale.

    3 and 8 sold to Jeff. Others removed from sale.
  30. Replies
    5
    Views
    482

    DONE: Thanks Jeff. 3 and 8 are yours. Others still...

    Thanks Jeff. 3 and 8 are yours.

    Others still available.
  31. Replies
    6
    Views
    477

    SOLD: Thinner board is yours Chipbreaker. PM on the...

    Thinner board is yours Chipbreaker. PM on the way. Larger board still for sale.
  32. Replies
    5
    Views
    482

    DONE: Thanks Jeff. Just something to check. I noticed...

    Thanks Jeff. Just something to check. I noticed an error in my listing this morning. The thinner 25mm and 30mm boards are actually 2, 3 and 6 not 2, 3 and 8. As such the two you have dibs on are...
  33. Replies
    5
    Views
    482

    DONE: Figured Maple - Instrument grade.

    Some lovely billets of maple that are falling victim to the clean out. The rule gives an indication of size. Most are 50mm thick except 2, 3 and 8 (error in my original listing: 2, 3 and 6 are...
  34. Replies
    1
    Views
    203

    QUEENSLAND Just having second thoughts on this. I’ll call...

    Just having second thoughts on this. I’ll call hold on this post.
  35. Replies
    1
    Views
    203

    QUEENSLAND Hardwood screening

    Around 90 lengths each at 0.9m of 65x19 mixed hardwood screening or palings. Heaps of various uses around the house for privacy screening, balustrade or fencing. $100 the lot. Pickup from ascot.
  36. Replies
    2
    Views
    375

    SOLD: Outstanding cedar stump slab

    Iíll try these here first in the hope a forum member appreciates the rarity. An amazing pair of cedar butt slabs. The smaller slab ranges from 860-700 wide and tapers in thickness from 40mm at the...
  37. Replies
    6
    Views
    477

    SOLD: Large section southern Qld Kauri Pine.

    Superb slabs of Southern Kauri. These slabs are clear and dry having been air dried more than 20 years. Southern Kauri is very difficult to find having been cut out early last century due to its very...
  38. Replies
    1
    Views
    466

    QUEENSLAND Vintage Dawn No 7 Vice.

    Classic old dawn vice. Thereís some see marks to the top edge but itís in good working condition. $40 pickup from Ascot.
  39. Replies
    2
    Views
    382

    SOLD: Mango Root Burl

    Something a little special. This was cut from the root burl of a large mango some years ago by Chris aka maple man. Iíve never used any but itís spectacular stuff for boxes. 6 pieces of good useful...
  40. Replies
    1
    Views
    335

    SOLD: White beech billets

    3 pieces of beech for the woodcarver or spooncarver. The large rectangular billet is 510 x 255 x 85 and the log section is 500 x 150 x 230 rounded on one side. There is also a third piece. The...
  41. Replies
    3
    Views
    375

    QUEENSLAND Giveaway offcuts

    A liquorice all sorts of shorts. NSW rosewood, Qld beech, silver ash, spalted bollygum, olive, black bean, she oak. Hopefully someone can pick them up before the end of the week or theyíll be binned.
  42. Replies
    6
    Views
    365

    SOLD: Thanks Jestokunkster. Cgcc the other 1/2 pack is...

    Thanks Jestokunkster. Cgcc the other 1/2 pack is yours. I’ll PM you both shortly.
  43. Replies
    6
    Views
    365

    SOLD: More than happy to split it into 2 lots if that...

    More than happy to split it into 2 lots if that helps.
  44. Replies
    6
    Views
    365

    SOLD: Qld Maple Pack

    A very nice pack of Qld Maple. Apologies on the photos as theyíre difficult to photograph in the rack This is all old stock from a Brisbane furniture.manufacturer that closed down in the 1980ís. A...
  45. QUEENSLAND Red Cedar - Recycled with superb colour

    I have a stash of recycled red cedar mostly taken from door stiles and panels. It would all be 100+ years old from the late 1800ís and as such is of superb colour and density. Sizes are varied and up...
  46. Replies
    5
    Views
    433

    QUEENSLAND Hi Jearve. If you’re chasing maple drop me a PM....

    Hi Jearve. If you’re chasing maple drop me a PM. I’ll possibly have something here that might suit you.
  47. Replies
    2
    Views
    366

    SOLD: Sold to you alkahestic.

    Sold to you alkahestic.
  48. Replies
    3
    Views
    396

    SOLD: Rare Satin Sycamore

    Rare Satin Sycamore from far North Queensland. 28 boards in widths of 100 and 150 plus a little wider. Mostly 25+ thick rough sawn. Lengths are around 1.6m. Superb timber, of extremely fine grain and...
  49. Replies
    5
    Views
    433

    QUEENSLAND Queensland Maple Pack

    A bargain pack of Qld Maple. 28 lengths mostly around 1.6m in widths of 75mm and 100mm with a few at around 60mm. Thicknesses vary from 25mm to 40mm. All good quality old stuff including some with...
  50. Replies
    2
    Views
    366

    SOLD: Recycled Silver Ash Boards

    Lovely silver ash for small furniture of box making. The boards are roughly 2.4m x 210mm x 20 mm thick in shiplap form. They came off an old large internal church door. One side has an old varnish...
Results 1 to 50 of 432
Page 1 of 9 1 2 3 4