Search:

Type: Posts; User: aarggh

Page 1 of 16 1 2 3 4

Search: Search took 0.07 seconds; generated 58 minute(s) ago.

  1. QUEENSLAND It was posted on the 19th and it wasn't until 5...

    It was posted on the 19th and it wasn't until 5 days later it sold!
  2. Thread: Box Making Kits

    by aarggh
    Replies
    23
    Views
    539

    QUEENSLAND If there's any left after all the above has been...

    If there's any left after all the above has been satisfied, I'd like at least 5-6 kits for some projects if at all possible thanks!

    cheers, Ian
  3. QUEENSLAND Shop vacs are usually brushed motors, which are...

    Shop vacs are usually brushed motors, which are like mini aircraft in noise level, most dust extractors like these are usually an induction motor, which is orders of magnitude quieter, the rush of...
  4. Good price for someone starting out! The guy...

    Good price for someone starting out!

    The guy went to a bit of trouble making it.
  5. Pickup only Kembla NSW, bugger!

    Pickup only Kembla NSW, bugger!
  6. Replies
    80
    Views
    2,430

    Nice job!

    Nice job!
  7. Makita Router & Customised Triton table on Ebay in Bentleigh VIC - Starting bid $100

    Fairly well put together router table with ridgy didge Japanase 1/2" Makita router, no bids yet, starting bid $100:

    Makita Router and Customised Triton table | eBay

    If you get it for the...
  8. Festool XL 700 Beech kit at greatly reduced price - VEK Tools

    I don't know what the go is here as the pricing for Festool stuff is rigidly controlled, but VEK tools has the 8-10mm Beech starter kits including an 8 and 10mm cutter for the XL 700 listed at $230...
  9. Replies
    11
    Views
    518

    Thanks for the review!

    Thanks for the review!
  10. Replies
    12
    Views
    645

    SOLD: Just have to veneer it and you've got a coffee...

    Just have to veneer it and you've got a coffee table free!
  11. Really nice motor driven antique bench drill press

    Hi all, this is a sensational drill press, be a ripper to tart up a bit:

    Antique Peerless Multispeed Drill Press | eBay
  12. Replies
    3
    Views
    311

    SOUTH AUST Guilty! ;-)

    Guilty! ;-)
  13. This ebay seller has a lot of braces / augers at quite reasonable prices

    For anyone chasing hand drills this bloke has quite a lot up on Ebay:

    https://www.ebay.com.au/sch/jeff-art-craft/m.html?item=303656018436&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562
  14. Replies
    3
    Views
    311

    SOUTH AUST I'll take it thanks! pm sent mate!

    I'll take it thanks!

    pm sent mate!
  15. Replies
    18
    Views
    708

    SOLD: I'll have to pass unfortunately thanks dereg,...

    I'll have to pass unfortunately thanks dereg, it's pretty close to what I need but just a bit big for my tiny shed.

    It looks a great unit, it must be a 1.5hp induction motor by the sound, should...
  16. Replies
    18
    Views
    708

    SOLD: In addition to the couple questions above, are...

    In addition to the couple questions above, are you able to put up a pic of the motor plate so we can see what specs it is please?
  17. Replies
    18
    Views
    708

    SOLD: Hmm, I'll have to think on this one, are you able...

    Hmm, I'll have to think on this one, are you able to give the overall size please?

    It's a bigger footprint than I expected with the router table overhang, so not sure if it's too big for where I'd...
  18. Replies
    18
    Views
    708

    SOLD: I'm struggling to find some details on this unit,...

    I'm struggling to find some details on this unit, is this the same model?

    https://i.pinimg.com/564x/cb/88/30/cb8830dc398ba2b52fbaaffed2448ade.jpg
  19. Replies
    18
    Views
    708

    SOLD: Hi dereg, I'm really interested in this if you...

    Hi dereg, I'm really interested in this if you could please post some pics and some specs (power, etc)?

    Sounds like it might be just what I'm after possibly!

    cheers, Ian
  20. Replies
    9
    Views
    405

    SOLD: And the clamps work with the Festool track!

    And the clamps work with the Festool track!
  21. SOUTH AUST Bugger, my saws a 3/8" otherwise I'd be all over...

    Bugger, my saws a 3/8" otherwise I'd be all over this! :-(
  22. Cheap plaster sander on Kogan with support frame - handy for sanding wooden panels?

    Hi all, spotted this on Kogan, and thought although it's probably cheap and possibly somewhat crappy, it would be handy for sanding large timber panels as it has a surrounding frame to support it.
    ...
  23. Replies
    9
    Views
    405

    SOLD: Sensational price! If it was Melb my brother...

    Sensational price! If it was Melb my brother would be all over this!

    These saws are awesome!
  24. SOLD: This lots gone to it's new home now!

    This lots gone to it's new home now!
  25. Replies
    2
    Views
    241

    SOLD: I'll take these thanks! Pm coming.

    I'll take these thanks!

    Pm coming.
  26. SOLD: Damn, brain fart! I don't know why it is I put...

    Damn, brain fart!

    I don't know why it is I put Triton router in the title, when it's clearly a Hitachi TR12!

    Hope I didn't confuse anybody!

    If I did, then this is the special green model...
  27. SOLD: No problem Eski, it's looking popular though...

    No problem Eski, it's looking popular though sorry mate!
  28. SOLD: No problem, I think FlaminGunz will be picking it...

    No problem, I think FlaminGunz will be picking it up this weekend hopefully, but I'll let you know if it falls through for any reason.

    I've also found some more carbide router cutters tonight I...
  29. Replies
    170
    Views
    28,439

    I'd actually disagree somewhat with the statement...

    I'd actually disagree somewhat with the statement all Chinese cheap cutters are crap.

    I started out many years ago only buying Carbitool (which are awesome) and Vermont American as these were...
  30. SOLD: My one's in great condition, but even ones like...

    My one's in great condition, but even ones like this that are rusty and very used & abused still sell for a very good amount:

    Hitachi TR-12 Plunge Router - Good cond. - Pick up only from Safety...
  31. SOLD: As much as I'd like to retain the stand as it's a...

    As much as I'd like to retain the stand as it's a ripper one, I've already moved on and have another stand ready for the new cast iron top I'll be buying, so this one would really be in my way (as it...
  32. SOLD: Hi Chris, at this early stage I'd really prefer...

    Hi Chris, at this early stage I'd really prefer to sell as a lot, so I'll wait a bit longer and see how it goes before deciding to break it up.

    cheers, Ian
  33. SOLD: I'll definitely have to find more router bits to...

    I'll definitely have to find more router bits to throw in now! ;-)
  34. SOLD: Router Lift, Lge C/Iron Table, H/D Stand on Wheels, Triton Router + Loads Router Bits

    Complete Package - Router Lift, Large Cast Iron Table, Heavy Duty Stand on Wheels, Triton Router + Loads of Router Bits!


    Hi all, I recently upgraded to a round body router lift, but found it...
  35. Replies
    4
    Views
    561

    SOUTH AUST As much as my wife is very forgiving of me (and...

    As much as my wife is very forgiving of me (and she needs to be quite often!), I fear she won't approve of me driving interstate for a drill press!

    In fact, I think I would just fear for my life!...
  36. Replies
    3
    Views
    375

    Am I reading it right that it's $1500 RRP and...

    Am I reading it right that it's $1500 RRP and selling for $1400?
  37. Replies
    18
    Views
    949

    I'm not an expert and no doubts others will chime...

    I'm not an expert and no doubts others will chime in, but in my limited experience acrylic will always develop cracks under vacuum or when using resin, especially more so when it has holes drilled...
  38. Replies
    4
    Views
    561

    SOUTH AUST Wish this was in Melb, I've love to buy this! ...

    Wish this was in Melb, I've love to buy this!

    I'm amazed no-ones snapped it up!
  39. Replies
    3
    Views
    277

    SOLD: I will take this thanks, perfect for a project I...

    I will take this thanks, perfect for a project I have!

    cheers, Ian
  40. Replies
    4
    Views
    546

    VICTORIA Damn, looking on the phone I thought it was cast...

    Damn, looking on the phone I thought it was cast iron sorry!

    I'll bow out, my apologies!
  41. Replies
    4
    Views
    700

    SOLD: Sold!

    Sold!
  42. Replies
    5
    Views
    309

    SOLD: You're a legend! Thanks heaps again, no stress...

    You're a legend!

    Thanks heaps again, no stress so don't rush on my account.

    cheers, Ian
  43. Thread: No 6 Plane

    by aarggh
    Replies
    7
    Views
    792

    SOLD: Hi D, it arrived today safely, thanks very much...

    Hi D, it arrived today safely, thanks very much again, all the best mate!

    cheers, Ian
  44. Replies
    5
    Views
    309

    SOLD: I'd be really keen to take these if postage isn't...

    I'd be really keen to take these if postage isn't prohibitive?

    cheers, Ian
  45. Replies
    4
    Views
    700

    SOLD: Boy you lot are tough! $30 all up inc postage...

    Boy you lot are tough!

    $30 all up inc postage now anywhere in OZ!
  46. Replies
    18
    Views
    949

    Lot of great info there Neil! I'm curious on the...

    Lot of great info there Neil! I'm curious on the extended soaking, I recall a (Casey Martin or maybe Zac Higgins?) video where he said he lets the wood soak for up to several weeks and he noticed an...
  47. DRAWN & CLAIMED I'm in

    I'm in
  48. Thread: No 6 Plane

    by aarggh
    Replies
    7
    Views
    792

    SOLD: Hi D, hope you're well mate, just wondered if you...

    Hi D, hope you're well mate, just wondered if you had any luck with the person helping last Tue to send this off?

    cheers, Ian
  49. Replies
    1
    Views
    169

    WANTED:WA Can't help you sorry but do just want to say good...

    Can't help you sorry but do just want to say good score!

    It looks in awesome nick! Very nice indeed!

    cheers, Ian
  50. Thread: Disc Sander

    by aarggh
    Replies
    8
    Views
    1,281

    SOLD: If it's more than a couple days old you can't,...

    If it's more than a couple days old you can't, but you could hit the "report" button to request a mod to edit it if needed.

    cheers, Ian
Results 1 to 50 of 783
Page 1 of 16 1 2 3 4