Search:

Type: Posts; User: Repete

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.07 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    105

    Carving Chisel on Facebook

    Verry Tasty!!

    登录 Facebook
  2. Replies
    2
    Views
    219

    DONE: Done

    Apologies they are rehomed
  3. SOLD: Dw 621

    Hi Ian, would you consider making one for the DW 621? Peter
  4. Replies
    0
    Views
    389

    VICTORIA Blackbutt Offcut

    500 x 500 x 40mm some borer holes. $10 Balwyn pickup
  5. Replies
    0
    Views
    105

    FREE: VIC 9 Interlocking Weights

    2kgs each 180mm D
  6. Replies
    2
    Views
    219

    DONE: 2Kg Interlocking Weights

    9 in total = 18Kgs Perfect for dropping on your toes. Balwyn pickup
  7. Thread: Makita RT0700c

    by Repete
    Replies
    4
    Views
    1,057

    SOLD: Offer

    Will you take $140? Peter
  8. Replies
    5
    Views
    1,461

    WITHDRAWN: Where's Derek Cohen when you want him?

    Where's Derek Cohen when you want him?
  9. Replies
    3
    Views
    1,056

    SOLD: Done

    Done
  10. Replies
    3
    Views
    1,056

    SOLD: Now free

    FREE FREE FREEEEEE 3104 pickup
  11. Thread: Floor Planers

    by Repete
    Replies
    17
    Views
    957

    Wow!

    Amazing!!
  12. IBC blades are very good!

    IBC blades are very good!
  13. Thread: Floor Planers

    by Repete
    Replies
    17
    Views
    957

    Floor Planers

    I have come across this painting, The Floor Planers by Gustave Caillbotte (1875) Looks like hard work!
  14. Thread: What is this?

    by Repete
    Replies
    5
    Views
    275

    Thanks! Free to a good home.

    Thanks! Free to a good home.
  15. Thread: What is this?

    by Repete
    Replies
    5
    Views
    275

    What is this?

    Can anyone enlighten me? Came from a garage cleanup I did for a friend
  16. Replies
    8
    Views
    1,251

    Thanks

    PM sent
  17. Replies
    8
    Views
    1,251

    Ps

    Unfortunately, no takers. Peter
  18. Replies
    2
    Views
    571

    DONE: Gone

    Apologies! It's gone
  19. Thread: Treadmill Motor

    by Repete
    Replies
    0
    Views
    170

    FREE: VIC Treadmill Motor

    180V DC treadmill motor, another gunner project looking for a home! 3104 pickup
    Drill Press Treadmill Motor MOD, speed controller and reverse! - YouTube Great video on fitting one to a drill press
  20. Replies
    0
    Views
    259

    VICTORIA Bronze Plated Castors x 8

    Bronze plated castors- 28mm flange & 25mm wheels $10 a set 3104 pickup
  21. Replies
    2
    Views
    571

    DONE: Triton Router Table 2000 Series

    Triton router table, new in box. NB no fence 3104 pickup
  22. Replies
    0
    Views
    630

    VICTORIA American Oak Turning Blanks

    70mm thick. Large piece will make 280mm diameter $25 3104 pickup
  23. Replies
    3
    Views
    1,056

    SOLD: Various Cedars- Rough sawn & recycled

    760x260x35. 450x60x45. 390x60x48. 620x100x15. 370x300x50. 1570x210x30. 800x48x48 $35 3104 pickup
  24. Replies
    2
    Views
    196

    FREE: VIC Done!

    Done!
  25. Replies
    2
    Views
    196

    FREE: VIC 254 & 235mm Saw Blades

    Free blades, Rip blade in GC, 60T done a bit of work, Jaws in GC Pick up 3104
  26. Replies
    1
    Views
    596

    SOLD: Sold

    Sold
  27. Replies
    1
    Views
    494

    SOLD: Sold

    Sold
  28. Replies
    1
    Views
    391

    SOLD: Sold

    Sold
  29. Replies
    1
    Views
    333

    SOLD: Sold

    Sold
  30. Replies
    1
    Views
    432

    SOLD: Sold

    Sold
  31. Replies
    4
    Views
    701

    SOLD: Sold

    sold
  32. Replies
    11
    Views
    630

    Pitch

    Very annoying if you have just put it on! I use Citro Clean for blades etc, even dissolves the yellow on Dewalt blades. Definitely worth a try
  33. Replies
    11
    Views
    630

    Gummed Up Drum Sander Rolls

    Who wooda thought!!
    STOP Throwing Away Used Sandpaper Rolls. Clean them! (It’s SUPER Easy!) - YouTube
  34. Replies
    4
    Views
    701

    SOLD: Oak

    Hi, great for cutting boards & especially for end grain cutting boards, very stable, hard & machines very well. Happy to negotiate a price for the lot
  35. Replies
    3
    Views
    541

    SOLD: Sold

    Sold to Matt
  36. Replies
    3
    Views
    541

    SOLD: Pm

    Thanks PM sent
  37. Replies
    4
    Views
    701

    SOLD: American Oak- Various sizes lot 8

    American Oak in lots, furniture grade kiln dried. Various sizes, some dressed, some rough sawn, some splits & knots but generally good. See sample for indication of sizing. Pickup 3104
    Lot 8 $40
  38. Replies
    1
    Views
    432

    SOLD: American Oak- Various sizes lot 7

    American Oak in lots, furniture grade kiln dried. Various sizes, some dressed, some rough sawn, some splits & knots but generally good. See sample for indication of sizing. Pickup 3104
    Lot 7 $40
  39. Replies
    1
    Views
    333

    SOLD: American Oak- Various sizes lot 6

    American Oak in lots, furniture grade kiln dried. Various sizes, some dressed, some rough sawn, some splits & knots but generally good. See sample for indication of sizing. Pickup 3104
    Lot 6- $40
  40. Replies
    3
    Views
    541

    SOLD: American Oak- Various sizes lot 5

    American Oak in lots, furniture grade kiln dried. Various sizes, some dressed, some rough sawn, some splits & knots but generally good. See sample for indication of sizing. Pickup 3104
    Lot 5- $30
  41. Replies
    0
    Views
    526

    VICTORIA American Oak- Various sizes lot 4

    American Oak in lots, furniture grade kiln dried. Various sizes, some dressed, some rough sawn, some splits & knots but generally good. See sample for indication of sizing. Pickup 3104
    Lot 4- $35
  42. Replies
    1
    Views
    391

    SOLD: American Oak- Various sizes lot 3

    Sorry- double up with 5
  43. Replies
    1
    Views
    494

    SOLD: American Oak- Various sizes lot 2

    American Oak in lots, furniture grade kiln dried. Various sizes, some dressed, some rough sawn, some splits & knots but generally good. See sample for indication of sizing. Pickup 3104
    Lot 2- $25
  44. Replies
    1
    Views
    596

    SOLD: American Oak- Various sizes

    American Oak in lots, furniture grade kiln dried. Various sizes, some dressed, some rough sawn, some splits & knots but generally good. See sample for indication of sizing. Pickup 3104 Second pic...
  45. SOLD: Sold

    Sold
  46. SOLD: Tracking $10, If I unpack them, the envelope is...

    Tracking $10, If I unpack them, the envelope is $6??
  47. SOLD: Postage

    What Postcode?
  48. SOLD: RZ Mask Replacement Standard Filters X 12 Extra Large

    RZ Mask replacement standard filters X 12 Extra Large- New in two sealed bags of X6 $50 for 12 & $15 for 3 at Timbecon
    I have downsized from an extra large mask to a large after losing the EL on a...
  49. Replies
    0
    Views
    254

    Circle Cutting on a Router Table- Clever!

    ✅ How to Cut Circles on the Router Table With a Simple Jig - Perfect Circles Every Time! - YouTube
  50. Replies
    11
    Views
    971

    Template

    Hi WP, I agree. It must be possible to get a perfect 20mm hole with a 24mm guide bush & a 16mm bit, so the template hole is 28mm?
    The Festool top is 7 holes deep & 11 holes wide, so the template...
Results 1 to 50 of 423
Page 1 of 9 1 2 3 4