Search:

Type: Posts; User: Chrism3

Page 1 of 23 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Location, location, location!

    Location, location, location!
  2. Replies
    35
    Views
    7,187

    The assembly video was separate to the Training...

    The assembly video was separate to the Training video. The latter was also on DVD, not sure about the former, it may have been VCR only.
  3. Replies
    35
    Views
    7,187

    Yes, it was also a DVD - 244 minutes, so double...

    Yes, it was also a DVD - 244 minutes, so double layer.
  4. Replies
    0
    Views
    167

    system problem?

    I have received private messages in the last couple of days, but no notification of them. I'm sure I used to get an email telling me I had private messages?
  5. Replies
    1
    Views
    460

    Done

    Done
  6. Replies
    1
    Views
    460

    Adelaide to Canberra?

    Anyone travelling Adelaide to Canberra?
  7. Replies
    9
    Views
    511

    WANTED:A.C.T. ripley manual

    tried to send another p[m but your inbox is full.
  8. Replies
    101
    Views
    4,880

    DRAWN & CLAIMED What time is the draw pls?

    What time is the draw pls?
  9. Replies
    3
    Views
    336

    WANTED:A.C.T. There is a very good new book out called...

    There is a very good new book out called Australian Forest Timbers.
  10. Replies
    101
    Views
    4,880

    DRAWN & CLAIMED I'm in

    I'm in
  11. Replies
    9
    Views
    511

    WANTED:A.C.T. See my latest PM

    See my latest PM
  12. Replies
    9
    Views
    511

    WANTED:A.C.T. Ripley

    PM sent - did you get it?
  13. Replies
    9
    Views
    511

    WANTED:A.C.T. Tried to send you a PM, but your inbox is full.

    Tried to send you a PM, but your inbox is full.
  14. Replies
    4
    Views
    356

    WANTED:QLD. One on Facebook Marketplace in Sydney for $25...

    One on Facebook Marketplace in Sydney for $25
  15. Replies
    2
    Views
    1,015

    There is a very good description here how to...

    There is a very good description here how to disassemble the router: Dismantling the Triton TRA001 3HP Router
  16. Replies
    5
    Views
    530

    Classifieds – TOCACT...

    Classifieds – TOCACT
  17. WANTED:QLD. It's not postage that's the issue - being small...

    It's not postage that's the issue - being small and light postage is at the cheapest rate.
  18. Replies
    2
    Views
    351

    Will you sell the winder separately, say $50 plus...

    Will you sell the winder separately, say $50 plus postage?
  19. Replies
    12
    Views
    1,648

    Mr Wood, It helps other members sometimes to...

    Mr Wood,
    It helps other members sometimes to know which State you live in. Australia is a big place!
  20. Replies
    12
    Views
    1,648

    Looks like an update to the TRA001. Some knobs...

    Looks like an update to the TRA001. Some knobs changed. You would need to ask Carbatec, the distributors, when it might be coming to Australia.
  21. Replies
    6
    Views
    229

    SOLD: Sold

    Sold
  22. Replies
    6
    Views
    229

    SOLD: Riverbuilder, thanks - do you want to check...

    Riverbuilder, thanks - do you want to check postage?
  23. Replies
    6
    Views
    229

    SOLD: Chief Tiff It's a heavy hardback book, and...

    Chief Tiff
    It's a heavy hardback book, and postage would be $15.95 to 4670, so I can't do that.
  24. Replies
    6
    Views
    229

    SOLD: The Toolbox Book

    The Toolbox Book by Jim Tolpin. As new condition $25509140
  25. Replies
    13
    Views
    610

    Can you name your source? seems like it might be...

    Can you name your source? seems like it might be an economical choice.
  26. Replies
    6
    Views
    477

    Before Triton introduced their own saw range they...

    Before Triton introduced their own saw range they recommended the Hitachi C9 - a very sturdy saw. There is one here:
    Hitachi circular saw reduced price | Power Tools | Gumtree Australia Salisbury...
  27. Replies
    1
    Views
    232

    Sold

    Sold
  28. Replies
    1
    Views
    232

    Triton respirator

    https://www.gumtree.com.au/s-ad/torrens/miscellaneous-goods/triton-powered-respirator/1291391747?posted=true
  29. Thread: Meat Man

    by Chrism3
    Replies
    1
    Views
    364

    Well there is one here: North Metropolitan...

    Well there is one here:
    North Metropolitan Triton Club Inc - Company Information - Australia Check

    also listed here:
    https://www.councilwoodworkclubs.org/clubs-and-contacts
  30. Replies
    1
    Views
    358

    I am unsure what the A/B distinction refers to....

    I am unsure what the A/B distinction refers to. The TRA underwent a number of changes:
    1. change to the button that switches between modes
    2. change from plastic to metal for the micro adjust worm...
  31. You can get a new one from Toolsparesonline in...

    You can get a new one from Toolsparesonline in the UK.
  32. Thread: Sawstop & more

    by Chrism3
    Replies
    0
    Views
    216

    Sawstop & more

    Woodwork Machinery. Saw Stop Cabinet Saw.Hammer A3/31 & N4400 Bandsaw | Power Tools | Gumtree Australia Strathbogie Area - Gooram | 1286229815
  33. Replies
    7
    Views
    1,831

    TASMANIA I'll take them. Postage to 2607?

    I'll take them. Postage to 2607?
  34. Thread: Triton DCA250

    by Chrism3
    Replies
    0
    Views
    247

    Triton DCA250

    Triton Dustbag DCA250 | Other Tools & DIY | Gumtree Australia Belconnen Area - Weetangera | 1285972122
  35. Thread: Triton DCA250

    by Chrism3
    Replies
    0
    Views
    192

    Triton DCA250

    Triton Dustbag DCA250 | Other Tools & DIY | Gumtree Australia Belconnen Area - Weetangera | 1285972122
  36. Replies
    18
    Views
    7,261

    Success

    Having failed in my previous attempt to make locking pins (see above) I thought of a different way of making them.
    These are made from aluminium rod with steel inserts.
    They won't win a metalwork...
  37. Replies
    231
    Views
    13,841

    CLAIMED I'm in

    I'm in
  38. Replies
    4
    Views
    1,096

    Ryobi router info needed

    Anyone own a Ryobi CR1000VA? Seems to be a bit of an orphan online.
  39. Thread: Gmc r1200

    by Chrism3
    Replies
    0
    Views
    456

    Gmc r1200

    Anyone know the weight of the R1200? it isn't stated in the specs.
    Thanks
    Chris
  40. Thread: Lock Mitre bit

    by Chrism3
    Replies
    5
    Views
    487

    SOLD: Sold

    Sold
  41. Thread: Jacaranda

    by Chrism3
    Replies
    8
    Views
    362

    WANTED:A.C.T. Sure, but that site says pickup.

    Sure, but that site says pickup.
  42. Thread: Jacaranda

    by Chrism3
    Replies
    8
    Views
    362

    WANTED:A.C.T. Rather a long way from Canberra!

    Rather a long way from Canberra!
  43. Thread: Jacaranda

    by Chrism3
    Replies
    8
    Views
    362

    WANTED:A.C.T. Still looking.

    Still looking.
  44. Thread: Lock Mitre bit

    by Chrism3
    Replies
    5
    Views
    487

    SOLD: pm sent.

    pm sent.
  45. Thread: Lock Mitre bit

    by Chrism3
    Replies
    5
    Views
    487

    SOLD: Sure. I'll send pm tomorrow

    Sure. I'll send pm tomorrow
  46. Thread: Lock Mitre bit

    by Chrism3
    Replies
    5
    Views
    487

    SOLD: Lock Mitre bit

    Torquata LM-190-H router bit. Unused. Cost $75, sell for $50.
    For joining 10.5mm to 19mm thick pieces.

    502400502401
  47. Thread: Jacaranda

    by Chrism3
    Replies
    8
    Views
    362

    WANTED:A.C.T. PM sent

    PM sent
  48. Thread: Jacaranda

    by Chrism3
    Replies
    8
    Views
    362

    WANTED:A.C.T. Jacaranda

    Anyone selling jacaranda lengths? Since Mapleman retired I haven't seen any.
  49. Thread: Courier E-go

    by Chrism3
    Replies
    1
    Views
    171

    Courier E-go

    In the past I have used and recommended on this forum the transport company E-go. My present consignment is not going according to plan, and i recommend that members considering this company first...
  50. If I lived in Sydney I would be visiting Trend...

    If I lived in Sydney I would be visiting Trend Timbers.
Results 1 to 50 of 1126
Page 1 of 23 1 2 3 4