Search:

Type: Posts; User: John Saxton

Page 1 of 100 1 2 3 4

Search: Search took 0.23 seconds.

  1. Replies
    80
    Views
    3,039

    Bob, Perhaps a visit to those mens sheds where...

    Bob,

    Perhaps a visit to those mens sheds where you have have had so much input ,a chance to spend some time away from home for a few hours.
  2. Replies
    6
    Views
    355

    I have the same sander never had an issue like...

    I have the same sander never had an issue like the one you have ,nor with any other Festool tools I have .Can only suggest you contact Festool for a response to your issue.
    Try the FOG forums as...
  3. Replies
    5
    Views
    1,541

    I also have to log in again but its because I...

    I also have to log in again but its because I delete history on a regular basis .
  4. Replies
    9
    Views
    241

    ignore the above post ,I misread the intial ops...

    ignore the above post ,I misread the intial ops post.
  5. Replies
    9
    Views
    241

    Then theres the expensive option Festool OFk700...

    Then theres the expensive option Festool OFk700 Festool OFK 700 EQ-Plus Laminate Trimmer with Systainer 574452 or the 500 but you're better off with the previous suggestions.
    The above link would...
  6. Replies
    80
    Views
    3,039

    My most sincere condolences to you & your family...

    My most sincere condolences to you & your family in this time of sorrow Bob.When we lose someone we hold dear ,we are left with memories of heartfelt moments shared in the times we shared together...
  7. Replies
    2
    Views
    210

    WANTED:WA Wanted record holdfasts 146

    Hi Paul,

    I have a couple of these ,I will send you a PM
  8. Replies
    101
    Views
    4,877

    DRAWN & CLAIMED Probably helping the Cats celebrate.

    Probably helping the Cats celebrate.
  9. It looks like its similar to my small Jet moulder...

    It looks like its similar to my small Jet moulder that I have at the back of my shop.
  10. Replies
    6
    Views
    466

    Certainly not for the faint hearted!

    Certainly not for the faint hearted!
  11. Replies
    2
    Views
    235

    Thanks Skew it was merely a rhetorical question...

    Thanks Skew it was merely a rhetorical question in possibly thinking of applying it to turned material!Most turned material would not necessarily be in direct sunlight I would assume .I have some...
  12. Replies
    3
    Views
    508

    SOLD: Sold

    Sold
  13. Replies
    3
    Views
    508

    SOLD: Sold to Doctor Bobski pending usual transaction.

    Sold to Doctor Bobski pending usual transaction.
  14. Replies
    2
    Views
    235

    Mulberry as a stain medium

    I was wondering if anybody has tried Mulberry as a stain medium? It takes some getting off your hands ,was wondering about the longevity of it on timber over time?
  15. Replies
    3
    Views
    508

    SOLD: Festool PS 300 EQ plus

    Festool PS 300 EQ plus Jigsaw had minimal use comes with pkt of blades all new plus 1 used one as well as spare splinter guard.This needs a new home it is in excellent condition with postage included...
  16. HEADS UP They usually have a big presence at the Claremont...

    They usually have a big presence at the Claremont WW annual show which has gone missing of late.
  17. Replies
    4
    Views
    461

    Definately not an Arborist:U

    Definately not an Arborist:U
  18. Replies
    17
    Views
    955

    Looks like they have a good drop there to keep...

    Looks like they have a good drop there to keep them motivated as well!
  19. I have'nt seen the stacked cutters either might...

    I have'nt seen the stacked cutters either might be from an Enlish tooling Co.Elan might know more about them.

    I did get the Video at a Woodshow if I recall ,had a couple of the WW videos passed on...
  20. I had the video on this ,remember it well.Thanks...

    I had the video on this ,remember it well.Thanks Rob for bringing it to my attention once more.
    Anyone use a wobble saw I never have? I got one with the tooling a chap threw in when I bought my...
  21. Replies
    33
    Views
    1,081

    Have'nt come across this one before the Rockwell,...

    Have'nt come across this one before the Rockwell, possibly Chinese made dust collection might need thinking about if connecting to DC Quite low speed range 150-270rpm speed.

    Rockwell 920W Belt...
  22. Replies
    11
    Views
    762

    SOLD: Sold

    Sold
  23. Replies
    11
    Views
    762

    SOLD: It's yours Derek for $250.00 plus postage of...

    It's yours Derek for $250.00 plus postage of $19.00 total of $269.00 the systainers usually post in Australia for $19.00 and change any extra I will wear it.
    Sending you a PM will need your address...
  24. Replies
    11
    Views
    762

    SOLD: Have sent Brett a PM awaiting a response there...

    Have sent Brett a PM awaiting a response there ,in the meantime I have tasks that require my attention.
  25. Replies
    11
    Views
    762

    SOLD: I will await Bretts response Derek as he was...

    I will await Bretts response Derek as he was first to respond.

    I should also add that there is a manual included with this.
  26. Replies
    11
    Views
    762

    SOLD: About $19.00 -$19.50

    About $19.00 -$19.50
  27. Replies
    11
    Views
    762

    SOLD: Reduced to $275.00 last chance.

    Reduced to $275.00 last chance.
  28. Replies
    2
    Views
    761

    WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  29. Thread: Enzo

    by John Saxton
    Replies
    1
    Views
    755

    Enzo

    Enzo, an 80-year-old Italian goes to the doctor for a check-up. The doctor

    is amazed at what good shape the guy is in and as sharp as a tack; "..how

    do you stay in such great...
  30. Thread: Boat owner

    by John Saxton
    Replies
    0
    Views
    578

    Boat owner

    Here's one that's both funny and probably true


    The Newfoundland Department of Employment believed a boat owner wasn't paying proper wages to his help.
    An agent was sent to the fishing village...
  31. Replies
    0
    Views
    566

    Sniffer the Dog

    >
    >
    >
    > A man had just boarded and settled into his seat next to the window on the plane when another man sat down in the aisle seat and put his Black Labrador in the middle seat next to...
  32. Replies
    11
    Views
    762

    SOLD: Festool AT65 E track saw

    Festool AT65 E track saw ,had this for a while works well ,I don't need two track saws anymore.$300.00 Systainer has a little bit of damage a crack but still holds everything.Has 3 new suitable...
  33. Replies
    2
    Views
    761

    WITHDRAWN: Now listed as $700.00 without postage

    Now listed as $700.00 without postage
  34. Replies
    3
    Views
    665

    I like the style of the third one as well.

    I like the style of the third one as well.
  35. Replies
    18
    Views
    3,469

    Well done Wongo

    Well done Wongo
  36. Replies
    2
    Views
    761

    WITHDRAWN: Festool OFK700 EQ plus router trimmer

    Festool OFK700 router trimmer ,had this for aa while never used so like new,with postage & insurance included within OZ $725.00 comes with the accessory zero degree table currently in excess of...
  37. Replies
    21
    Views
    1,938

    If you have'nt already maybe it's time to invest...

    If you have'nt already maybe it's time to invest in a couple of Rotties to guard your timber stash :wink:
  38. Replies
    13
    Views
    1,067

    QUEENSLAND I have one, it's not Brisbane, it's a fairly...

    I have one, it's not Brisbane, it's a fairly large systainer though.60x40x 20cms weight 10kg. if interested PM me for an email addy.
  39. Replies
    4
    Views
    406

    SOLD: Sold

    Sold
  40. Replies
    18
    Views
    3,469

    Perhaps the local merchants have put a spanner in...

    Perhaps the local merchants have put a spanner in the works seeing as how this topic is highlighted for all to see.Festool used to have constaints on purchase outside of your domiciled country unless...
  41. Replies
    3
    Views
    890

    SOLD: Sold

    Sold
  42. Replies
    4
    Views
    406

    SOLD: Yeah you can have it for that PM me with your...

    Yeah you can have it for that PM me with your details.
  43. Replies
    3
    Views
    890

    SOLD: $250.00 now

    $250.00 now
  44. Replies
    4
    Views
    406

    SOLD: Festool DS400 E Sander

    Festool DS400 E Sander a good user in the past known as a Delta sander see similar link below,I have had it for quite a while has a new backing pad on it ,in good condition needs a new home $220.00...
  45. Replies
    3
    Views
    692

    SOLD: Sold

    Sold
  46. Replies
    3
    Views
    692

    SOLD: Festool RS400E sander

    Festool RS400E sander with a new backing pad that has just been put on and is unused.Need a new owner $220.00 inclusive of postage within OZ .Have had this sander for a while still in good condition.
  47. Replies
    15
    Views
    669

    Got an Inkling I had heard somewhere that Sheoak...

    Got an Inkling I had heard somewhere that Sheoak was used on occasion here in WA. Cant verify the veracity of this though.
  48. Replies
    9
    Views
    488

    Welcome Silver Capsicum ,quite a few members from...

    Welcome Silver Capsicum ,quite a few members from Perth on here.
  49. Replies
    3
    Views
    890

    SOLD: Festool FS-SYS-2

    I have an as new unused surplus to my needs Festool FS-SyS-2 complete in systainer accessory for Guide Rails $275.00 INC of postage within OZ

    Please Wait... | Cloudflare
  50. Replies
    4
    Views
    1,144

    Damn where are thos prosthetics?

    Damn where are thos prosthetics?
Results 1 to 50 of 4974
Page 1 of 100 1 2 3 4