Search:

Type: Posts; User: John Saxton

Page 1 of 99 1 2 3 4

Search: Search took 0.27 seconds.

  1. WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  2. WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  3. Replies
    1
    Views
    272

    WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  4. Replies
    4
    Views
    260

    Nice application of the two contrasting woods...

    Nice application of the two contrasting woods Jacaranda often can be shown as bland which is not evident here .The Banksia looks a treat that finishes off the box quite nicely.
  5. Replies
    2
    Views
    224

    WEST AUST Sold to Robb pending PM & usual transaction.

    Sold to Robb pending PM & usual transaction.
  6. Replies
    1
    Views
    272

    WITHDRAWN: Table leaf aligners from Rockler

    I have 3 pkts of table leaf aligners as they are called.There's 8 pairs in each packet $10.00 ea plus postage .
  7. Replies
    2
    Views
    224

    WEST AUST Festool Centrotec set

    I have for sale a Festool centrotec set this is stated as a 2008 edition .It has been in storage since then no parts have been used so all as new .The pictures are self explanatory so you see what...
  8. Replies
    8
    Views
    451

    Like Bob said the fruit trees offer up quite...

    Like Bob said the fruit trees offer up quite distinctive colour in turning ,I have turned Apricot Peach & Nectarine,citrus wood like Orange can be quite bland .Olive stands out as a favourite very...
  9. Replies
    12
    Views
    394

    I would use the file first then a tapered piece...

    I would use the file first then a tapered piece of wood dowel rod to try working the copper pipe back.
  10. Replies
    15
    Views
    941

    WANTED:QLD. Hi Mike , I was going to use it for inlay on a...

    Hi Mike ,

    I was going to use it for inlay on a job I had planned ,however have decided on a block of African ebony that I have so you can have this for what I paid for it plus postage.It has one...
  11. Replies
    15
    Views
    941

    WANTED:QLD. Block of Purple heart

    I have a block of PH measuring 158mmx156mm x50mm but thats all I have of it.Not much good to you unless you can get more to accomplish what you want to do.
  12. WITHDRAWN: FESTOOL T-LOC Guide Rail Accessory Starter Set

    FESTOOL T-LOC Guide Rail Accessory Starter Set new & unused $275.00 inclusive of postage within OZ.

    FESTOOL T-LOC Guide Rail Accessory Starter Set | Total Tools
  13. WITHDRAWN: Festool CT 26 dust extractor long life filter bag

    I have a new unused Festool CT 26 dust extractor long life filter bag.$250.00 inclusive of post within Oz

    Festool Longlife Filter Bags - to suit CT26 | Carbatec
  14. Replies
    9
    Views
    475

    Sincere condolences to you & your family Keith in...

    Sincere condolences to you & your family Keith in this time of sorrow. Theres time for all so I am sure those that sent PM's will understand.
  15. Usually the Tafe institutions offer up levels of...

    Usually the Tafe institutions offer up levels of training courses check your local TAFE would be my first thought.Various levels that progress through advancing your experience.
  16. Replies
    2
    Views
    325

    SOLD: Sold to Ian, Pm to follow.

    Sold to Ian, Pm to follow.
  17. Replies
    2
    Views
    325

    SOLD: Festool RS 300 Q plus Sander

    I have a Festool RS 300 Q plus Sander used in good condition.I have just put a new backing pad on it $300.00 inclusive of postage within Australia.
    Like this one.

    Festool | Cheap Tools Online |...
  18. Replies
    5
    Views
    629

    SOLD: Sold

    This has been sold
  19. Replies
    34
    Views
    1,986

    For what it's worth the British never readily...

    For what it's worth the British never readily like adopting anything that is foreign to their shores.A suggestion of going back to the Imperial system (because it's ours ) is a no brainer considering...
  20. HEADS UP Neil having applied your energies to building,...

    Neil having applied your energies to building, running & marketing your business interests through media & travel you have more than earned the right to put your feet up now .Any travel now will be...
  21. Replies
    5
    Views
    629

    SOLD: Sold to Ron pending usual transactions.PM to...

    Sold to Ron pending usual transactions.PM to follow with details.
  22. Replies
    5
    Views
    629

    SOLD: There are 4 larger cutters @ 1/2" shank the...

    There are 4 larger cutters @ 1/2" shank the remaining 10 cutters are 8mm shank that is employed with the 1/2"to 8mm collett reducing collett.
  23. Replies
    5
    Views
    629

    SOLD: Leigh 16 piece Bit Set

    I have a Leigh 16 piece Bit set that needs to go ,I have a spare set (as can be seen by first pic) so this one is not required.It's as new not used still has waxy protection on all the bits.
    Willing...
  24. Replies
    3
    Views
    465

    David Charlesworth a man truly well regarded...

    David Charlesworth a man truly well regarded amongst his peers. May he R.I.P.
  25. WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  26. Replies
    1
    Views
    441

    WITHDRAWN: Withdrawn

    Withdrawn
  27. Replies
    7
    Views
    352

    When we moved down from the Northwest & bought...

    When we moved down from the Northwest & bought this property ,one of my first jobs was lifting the 20x10metre shed roof and installing sisalation .It made quite a difference to the internal temps...
  28. Replies
    11
    Views
    2,235

    HEADS UP Thanks Geoff for the get together on Saturday,...

    Thanks Geoff for the get together on Saturday, managed to sell some more sheoak outside to couple blokes before leaving for home .
  29. Replies
    4
    Views
    464

    SOLD: Sold to Ian PM to follow with details.

    Sold to Ian PM to follow with details.
  30. Replies
    4
    Views
    464

    SOLD: Reduced one time only $25.00 ea or $45.00 for...

    Reduced one time only $25.00 ea or $45.00 for both with postage.
  31. WITHDRAWN: Hi Col, Sorry cannot accommodate you ,this is...

    Hi Col,

    Sorry cannot accommodate you ,this is the only CMT set I have.

    Regards John
  32. Replies
    2
    Views
    272

    SOLD: Sold to Jim pm to follow.

    Sold to Jim pm to follow.
  33. Replies
    10
    Views
    263

    Welcome Paolo

    Welcome Paolo, I had to look up Chatoyance ,it was'nt a term I had heard before. If you will pardon me I have posted a link for others that may be unaware of this.
    Be a pleasure having you with...
  34. Replies
    1
    Views
    441

    WITHDRAWN: Groz 3 piece steel square set

    Groz 3 piece steel square set new unused $75.00 inclusive of postage.
  35. Replies
    2
    Views
    272

    SOLD: CMT eight piece set for Incra Jigs

    I have for sale a CMT eight piece set for Incra Jigs .New & unused cost was $286.00 yours inclusive of postage $200.00
  36. Replies
    11
    Views
    2,235

    HEADS UP I have already done my election dash ,so might be...

    I have already done my election dash ,so might be able to get there.
  37. Welcome Steve ,enjoy the forum it's a wonderful...

    Welcome Steve ,enjoy the forum it's a wonderful site to take from & contribute to .
  38. Replies
    4
    Views
    464

    SOLD: Kreg Drawer Mounting Brackets

    I have two lots of Drawer mounting brackets for sale new unused $30.00 each inc of postage within OZ
  39. WITHDRAWN: CMT 7 Piece 40mm Multiprofile Cutter Head Set with Limiters

    CMT 7 Piece 40mm Multiprofile Cutter Head Set with Limiters with 30mm bore 693-013-01 sell $425.00 inc of postage within OZ elsewhere with discussion.
    This set of shaper cutters is as new unused...
  40. Replies
    3
    Views
    480

    SOLD: Sold

    This has been sold.
  41. Replies
    3
    Views
    480

    SOLD: Festool LS130 sold to Caillan pending usuasl...

    Festool LS130 sold to Caillan pending usuasl transaction.
  42. Replies
    3
    Views
    480

    SOLD: Festool LS130

    Festool LS130 EQ- plus sander in systainer.
    This comes with a new Flat backing pad which I fitted today as well as custom 80mm x 133mm profile backing pad.It has had minimal use ,plugged in works...
  43. Replies
    12
    Views
    742

    Could be the bearings need replacing or brushes...

    Could be the bearings need replacing or brushes on the current sander ,can only suggest you contact Festool for a skin of the sander see if they will entertain the idea of sander only.
  44. Replies
    26
    Views
    10,464

    Agree with whats been said ,buy local like...

    Agree with whats been said ,buy local like Carbi-tool or import good german quality Freud has a good name in tooling.
  45. Replies
    12
    Views
    539

    WANTED:VIC German quality for what it's worth.

    German quality for what it's worth.
  46. Replies
    12
    Views
    539

    WANTED:VIC Matt , This range of drawknives available from...

    Matt ,

    This range of drawknives available from Ideal Tools per the link.

    Draw Knives - IDEAL TOOLS
  47. Replies
    9
    Views
    428

    WANTED:QLD. Need to be aware those cast iron Router tables...

    Need to be aware those cast iron Router tables can be quite heavy so they need to be moved with care.I have one that needs to go but wrong side of the country for this query.
  48. Replies
    9
    Views
    361

    You see a lot of microwaves in the recycle area...

    You see a lot of microwaves in the recycle area of the landfill site ,probably the most common kitchen appliance being recycled /thrown out.Hence the dearth of available brands at reasonable cost as...
  49. Replies
    3
    Views
    322

    SOLD: Sold

    Sold
  50. Replies
    3
    Views
    322

    SOLD: Will have to PM you for your address As I don't...

    Will have to PM you for your address As I don't retain personal details so PM to follow.
Results 1 to 50 of 4916
Page 1 of 99 1 2 3 4