Search:

Type: Posts; User: section1

Page 1 of 19 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    234

    Thanks for the link, I never knew about these...

    Thanks for the link, I never knew about these guys before.
  2. Replies
    11
    Views
    234

    thanks

    thanks
  3. Replies
    11
    Views
    234

    Thanks for the question. I was going to make...

    Thanks for the question. I was going to make various profiles for moulding planes like astragal, ogee etc. I have made myself an entire set of hollows and rounds back in 2017 which I wrote several...
  4. Replies
    11
    Views
    234

    a reducer is offered free of charge if I buy from...

    a reducer is offered free of charge if I buy from eBay or that mob in England. It's the horrendous shipping fee that deterred me from buying it. I'll be much better off buying a 1/2" wheel locally...
  5. Replies
    11
    Views
    234

    Here they are in England 200 x 6 x 31.75 WA 60...

    Here they are in England
    200 x 6 x 31.75 WA 60 KV Tyrolit Grinding Wheels (abtec4abrasives.com) I've also seen them on eBay from England again
  6. Replies
    11
    Views
    234

    Thanks China but they're selling in packs of 10....

    Thanks China but they're selling in packs of 10. I only need one. Plus they do not offer a reducing busher.
  7. Replies
    11
    Views
    234

    Grinding Wheel?????????

    I have a Rikon bench slow speed grinder 8" model and you'd think I could find a wheel for it that's 1/4" thick. I devoured the net as much as my limited knowledge of the internet allowed me too and...
  8. Replies
    5
    Views
    616

    SOLD: Sold

    Sold
  9. Replies
    5
    Views
    616

    SOLD: Itís yours Iíll send you a pm now Sent from...

    Itís yours Iíll send you a pm now


    Sent from my iPad using Tapatalk
  10. Replies
    5
    Views
    616

    SOLD: Veritas Poly-Gauge

    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211111/29525b4c6771020cfba6a081bb1eb1f9.jpg
    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211111/4071f688505242ad247958e846e9ace4.jpg...
  11. Replies
    2
    Views
    497

    QUEENSLAND It's yours brother

    It's yours brother
  12. Thread: Free off cuts

    by section1
    Replies
    2
    Views
    284

    DONE: It's yours

    It's yours
  13. Thread: Free off cuts

    by section1
    Replies
    2
    Views
    284

    DONE: Free off cuts

    Iíve got euro beech,brush bottle and durian off cuts to give away. Itís better for someone to have benefit from than go to the bin. Theyíre various sizes, can make boxes, bookmarks, Christmas stuff,...
  14. Replies
    2
    Views
    497

    QUEENSLAND Shellac flakes

    Shellac is a bug secretion that is hand collected from trees which then goes through an intense cleansing and filtering process by hand. The best shellac comes from India which where these flakes...
  15. Replies
    2
    Views
    371

    SOLD: SOLD to Scribbly Gum. Good to see hide glue still...

    SOLD to Scribbly Gum. Good to see hide glue still in use by our craftsman
  16. Thread: Clock inserts

    by section1
    Replies
    2
    Views
    134

    DONE: Donated to apple8

    Donated to apple8
  17. Replies
    2
    Views
    96

    DONE: Donated to apple8

    Donated to apple8
  18. Replies
    2
    Views
    96

    DONE: WR clock insert

    White Roman numerals brass bezel and crystal glass
    Size 70mm
    Hole size 50mm
    Depth 18mm

    Your free plus $12.00 shipping
    ...
  19. Thread: Clock inserts

    by section1
    Replies
    2
    Views
    134

    DONE: Clock inserts

    Takane Made in USA
    Golf theme
    Gold plastic bezel and plastic glass
    Hole size 75mm depth 15
    1 AA Battery

    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211015/99aecfbbbccb967956bd34d7ac6435cb.jpg...
  20. Replies
    2
    Views
    371

    SOLD: Animal Hide Glue

    Hide glue has been around and in use for the last 8000 years. Itís strong, reversible, easy to clean up and accepts stains and finishes without leaving the unsightly white marks PVA is infamously...
  21. Replies
    3
    Views
    374

    SOLD: SOLD to riverbuilder. Thanks mate

    SOLD to riverbuilder. Thanks mate
  22. Replies
    3
    Views
    226

    QUEENSLAND The book is clean, those spot marks are only at...

    The book is clean, those spot marks are only at the edges. Where can you find this book for $10?
  23. Replies
    3
    Views
    374

    SOLD: Price drop to $40. I will not offer anymore...

    Price drop to $40.
    I will not offer anymore price drops. I bought this less than a year ago.
  24. Replies
    4
    Views
    356

    SOLD: Sold to bem

    Sold to bem
  25. Thread: Learn to Turn

    by section1
    Replies
    4
    Views
    212

    SOLD: Sold to yvan

    Sold to yvan
  26. Replies
    3
    Views
    245

    IMPORTANT PM Sent not showing up

    I've sent a couple of PM's this morning and it's not showing up in the sent folder. Also I am still unable to upload any pictures off of my computer only. I can through tapatalk even I get the same...
  27. Thread: Learn to Turn

    by section1
    Replies
    4
    Views
    212

    SOLD: Did you receive my PM? It's not showing that I've...

    Did you receive my PM? It's not showing that I've sent you a PM.
  28. Replies
    4
    Views
    356

    SOLD: Did you receive my PM? It's not showing that I've...

    Did you receive my PM? It's not showing that I've sent you a PM.
  29. Thread: Learn to Turn

    by section1
    Replies
    4
    Views
    212

    SOLD: Thank Yvan sending Pm now

    Thank Yvan sending Pm now
  30. Replies
    4
    Views
    356

    SOLD: It's yours then good friend I shall send you a pm...

    It's yours then good friend I shall send you a pm now
  31. Replies
    4
    Views
    356

    SOLD: Circle cutting tool

    This is for cutting clean circles. Use this in drill press only. Iíve only ever used it a couple of times and its been sitting in my drawer ever since. Itís still very sharp but in time it will need...
  32. Replies
    3
    Views
    374

    SOLD: Sweetheart Socket Chisel 1 1/4Ē

    Made by Stanley, back is flattened and chisel is sharp.

    Price $45 plus $10.00 shipping

    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211013/7d3556dd5d9304647224855c0be93bf8.jpg...
  33. Thread: Learn to Turn

    by section1
    Replies
    4
    Views
    212

    SOLD: Learn to Turn

    A beginnerís guide to woodturning from start to finish.
    The book contains beautiful easy to follow photos.

    Price $15 plus $10 shipping
    ...
  34. Replies
    3
    Views
    226

    QUEENSLAND Woodworking for Dummies

    This is a really good book. It teaches you:
    1. How to choose the right wood
    2. What various joints there are
    3. How to set up a workshop and store your tools
    4. How to apply adhesives, stains,...
  35. Replies
    14
    Views
    6,009

    Sticky: I am unable to upload any photos since my last...

    I am unable to upload any photos since my last upload. I can only do it though through tapatalk. I tried through insert image icon and also via attachments.
  36. Replies
    7
    Views
    333

    SOLD: SOLD Sent from my iPad using Tapatalk

    SOLD


    Sent from my iPad using Tapatalk
  37. Replies
    2
    Views
    284

    SOLD: Sold Sent from my iPad using Tapatalk

    Sold


    Sent from my iPad using Tapatalk
  38. Replies
    2
    Views
    284

    SOLD: PHEIL Double Bevel Marking Knife

    The Pfeil Double Bevel Marking Knife is perfect for cutting accurate, crisp cross-grain lines in flat woods.
    It has a double bevel for left or right handed use, is flat on the opposite side for...
  39. Replies
    7
    Views
    333

    SOLD: It's yours brother. Thank you

    It's yours brother. Thank you
  40. Replies
    7
    Views
    333

    SOLD: Whatever you good people are willing to pay I...

    Whatever you good people are willing to pay I will accept plus shipping.
  41. Replies
    7
    Views
    333

    SOLD: I had plans on using it, but now not so much....

    I had plans on using it, but now not so much. People think that because it was first published in 2002 that it's outdated. I don't know how people come up with these conclusions. Even if the roads...
  42. Replies
    7
    Views
    333

    SOLD: Price Drop $10

    Price Drop $10
  43. Replies
    7
    Views
    333

    SOLD: Reader's Digest Book of the Road

    500562500563500564500565500566500567500568500569500570

    360 pages of regional maps and touring guides covering the whole of Australia. Each double page map folds out to reveal helpful touring...
  44. Thread: Yellow Walnut

    by section1
    Replies
    4
    Views
    986

    QUEENSLAND Gold Coast

    Gold Coast
  45. Thread: Yellow Walnut

    by section1
    Replies
    4
    Views
    986

    QUEENSLAND Sorry I missed your post. I cannot accept that...

    Sorry I missed your post. I cannot accept that price. This is very rare timber and it's well seasoned as it's been sitting in my shop hidden since 2010.
  46. Replies
    12
    Views
    715

    SOLD: Sold

    Sold
  47. Replies
    4
    Views
    514

    QUEENSLAND 1 sold to Delbs and 1 left for sale.

    1 sold to Delbs and 1 left for sale.
  48. Replies
    4
    Views
    514

    QUEENSLAND G'day Mate, sending you a pm now

    G'day Mate, sending you a pm now
  49. Replies
    4
    Views
    514

    QUEENSLAND Mounted Quality Leather Strops

    After using the finest stone, a strop is used to polish the edge and remove any burrs left by sharpening stones. Vegetable tan leather is the most common material used for strops, while other...
  50. Replies
    12
    Views
    715

    SOLD: Ok no worries.

    Ok no worries.
Results 1 to 50 of 907
Page 1 of 19 1 2 3 4