Search:

Type: Posts; User: justonething

Page 1 of 25 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    366

    When you strop with the leather honing wheel as...

    When you strop with the leather honing wheel as in the above video. You are polishing the edge to a grit size of 5000 grit.
  2. Replies
    9
    Views
    366

    If all you want is to finely hone your chisels...

    If all you want is to finely hone your chisels and plane irons to 3~5k grits, then your T4 already has all you need. It comes with the leather honing wheel and a tube of honing paste. First you...
  3. Replies
    8
    Views
    341

    Would it be a better option to make a door that...

    Would it be a better option to make a door that suits? These doors are solid core - basic construction is very simple - laminated hardwood with 2 thin layers of ply. This may be simpler and more...
  4. Replies
    20
    Views
    911

    If they lie about their products, How can you...

    If they lie about their products, How can you trust them with delivery dates, and their locations?
  5. Replies
    20
    Views
    911

    Because of this reason, I'm not keen to buy on...

    Because of this reason, I'm not keen to buy on ebay anymore. I prefer amazon where a much stronger policy exists and to return things, all I have to do is to drop it off at a local depot (there are...
  6. It was really a tongue in cheek question. with a...

    It was really a tongue in cheek question. with a dose of emphasis on the fun of it all.
    Whatever is fun is all that matters in the end, be it domino, dowels, or just hand cut
    All I can say was it...
  7. Replies
    19
    Views
    1,760

    SOLD: Hi Damien Money has been transferred and I've...

    Hi Damien
    Money has been transferred and I've PM you my details
    regards
    Paul.
  8. Replies
    19
    Views
    1,760

    SOLD: Hi $260 is all good. Please pm your bank details...

    Hi $260 is all good. Please pm your bank details and I'll transfer the fund across.
    Regards paul
  9. Replies
    367
    Views
    12,102

    Not sure of how you got 34 people who were...

    Not sure of how you got 34 people who were vaccinated and caught the virus, but your conclusion of those in hospital, a large proportion are kids issomewhat uncertain from these numbers because...
  10. Replies
    19
    Views
    1,760

    SOLD: Any news?

    Any news?
  11. Replies
    367
    Views
    12,102

    Non issues really. Digital certificates...

    Non issues really. Digital certificates accompanied by block chain identifiers have been around and used widely. It's however an entirely different story that the Morrison govt are somehow capable to...
  12. Probably, but whats the fun in that?

    Probably, but whats the fun in that?
  13. Replies
    19
    Views
    1,760

    SOLD: I'll take them if you can do $250 incl of postage...

    I'll take them if you can do $250 incl of postage to 3147.
  14. Replies
    13
    Views
    474

    Noted. Lets see what the OP says

    Noted. Lets see what the OP says
  15. Replies
    13
    Views
    474

    I'm in Ashburton, 9Km from Bentleigh. Happy to...

    I'm in Ashburton, 9Km from Bentleigh. Happy to help when we are free to accept visitors.
    In the meantime, I'm happy to show you my sharpening set up online, and we can go from there on how you can...
  16. I have the same 120 grit stone, its got a nice...

    I have the same 120 grit stone, its got a nice feel to it. If you want to roughen or flatten the stone, diamond stone of similar grit is the way, I manage with a 250 grit stone, it seems to work OK,...
  17. SOLD: Cabinet has gone up instead of down in price

    Cabinet has gone up instead of down in price
  18. Replies
    9
    Views
    229

    DONE: I'll take them if delbs don't want them

    I'll take them if delbs don't want them
  19. Replies
    367
    Views
    12,102

    I did not know that. What I know is this...

    I did not know that.
    What I know is this statement from Bunnings
    "With the new restrictions on retail spanning a large part of Sydney, Bunnings has made the decision to temporarily close all its ...
  20. Replies
    367
    Views
    12,102

    So I heard, But its bunnings who decided it was...

    So I heard, But its bunnings who decided it was not safe for staff to keep the stores open. NSW government still apparently allows it...
  21. Replies
    367
    Views
    12,102

    The NSW government apparently still allows...

    The NSW government apparently still allows punters to turn up at bunnings browsing for 1 dollar a tin of wax. Go figure.
  22. Replies
    28
    Views
    1,361

    Hi Nick, I bought the same aquamax as you in...

    Hi Nick, I bought the same aquamax as you in 1995. It's not quite as old, but it's getting close. Perhaps 10 years or so ago, there was a time when once's the pilot was blown, it was almost...
  23. That's not a low angle jack, but a custom bench...

    That's not a low angle jack, but a custom bench just in case you didn't realise
  24. I was going to suggest that. You can buy Luban...

    I was going to suggest that. You can buy Luban chip breakers separately from Timbecon.
  25. Reading your post and realised that yours is a...

    Reading your post and realised that yours is a Low angle Jack plane. Then my experience wouldn't apply because I was referring to a bevel down bench plane.
    For Low angle jack, I've always preferred...
  26. I have one of these, and I had a bit of a problem...

    I have one of these, and I had a bit of a problem with it. I noticed when I changed the cap iron to a Luban one, it gave me a lot of improvement.
  27. From the label, the motor from this dryer runs on...

    From the label, the motor from this dryer runs on a 60Hz 3 phase supply and it's likely to be an induction motor. 3 phase induction motors are self-starting and don't use a capacitor to start. It...
  28. Replies
    9
    Views
    692

    VICTORIA I wouldn't mind having a look. I'm not sure it's...

    I wouldn't mind having a look. I'm not sure it's allowed until after Tuesday. Where about are you?
    regards
    Paul.
  29. Replies
    6
    Views
    285

    My thoughts are with you, your nephew and his...

    My thoughts are with you, your nephew and his family, Matt
  30. Replies
    131
    Views
    48,821

    NEW I received my chuck within 3 days after the...

    I received my chuck within 3 days after the ordered was placed.
  31. Replies
    131
    Views
    48,821

    NEW I bought the drill at the sale price of ~250 and...

    I bought the drill at the sale price of ~250 and even with the price of this chuck, it's still a bargain.
  32. Replies
    6
    Views
    530

    VICTORIA Where about are you and what's the postage to...

    Where about are you and what's the postage to 3147?
  33. Replies
    8
    Views
    375

    Kia Ora 120 x 40mm Gold Maxilock Bed Bracket -...

    Kia Ora 120 x 40mm Gold Maxilock Bed Bracket - Bunnings Australia
  34. Replies
    13
    Views
    692

    SOLD: Received both the fence and the block plane...

    Received both the fence and the block plane extension kit with thanks Tom
    Paul.
  35. Replies
    13
    Views
    692

    SOLD: Hi Tom The fence has been paid for Please let...

    Hi Tom
    The fence has been paid for
    Please let me know of the tracking number after you've posted it
    Thank you
  36. Replies
    13
    Views
    692

    SOLD: Just the fence will do me. How much is it to...

    Just the fence will do me. How much is it to 3147?
    regards
    Paul
  37. Replies
    13
    Views
    692

    SOLD: Can I have the fence please? What material is the...

    Can I have the fence please? What material is the blade made of? Pmv11?
  38. SOLD: Hi Tom The Totes have been paid for I have PM...

    Hi Tom
    The Totes have been paid for
    I have PM you my details
    Cheers
  39. SOLD: Please pm me your bank details and postage to...

    Please pm me your bank details and postage to 3147.
  40. SOLD: Oh I forgot. Is the front wooden tote part of the...

    Oh I forgot. Is the front wooden tote part of the handle kit? If not how much?
  41. SOLD: I'll take the handle thanks

    I'll take the handle thanks
  42. SOLD: Would you sell the handle kit separately?

    Would you sell the handle kit separately?
  43. Replies
    20
    Views
    557

    For that's sort of application, it's best to use...

    For that's sort of application, it's best to use the impact driver if you have one. It will save your drill
  44. QUEENSLAND Not sure if it is similar to Tormek at all -...

    Not sure if it is similar to Tormek at all - certainly not as a like for like replacement.
    should also say from the photos that the masters variety has no micro height adjustment unlike the Tormek...
  45. SOLD: I'll take 135 and 27 1/2 please

    I'll take 135 and 27 1/2 please
  46. Apologies I tried to be there, but couldn't hear...

    Apologies
    I tried to be there, but couldn't hear you guys after I tried to speak.
    will try again another week
    glad you were having fun.
  47. Replies
    17
    Views
    1,059

    It sounds like its a silicone based repellent....

    It sounds like its a silicone based repellent. Does it need periodic recoating?
  48. Replies
    16
    Views
    1,135

    VICTORIA I'll take one or two depending on how many got...

    I'll take one or two depending on how many got left. PM TO FOLLOW.
  49. Replies
    14
    Views
    569

    SOLD: Both have been paid. John Do you still have my...

    Both have been paid. John Do you still have my details?
  50. Replies
    14
    Views
    569

    SOLD: John, could I have the other shoulder plane as...

    John, could I have the other shoulder plane as well. I'll pay together once its confirmed by you.
Results 1 to 50 of 1210
Page 1 of 25 1 2 3 4