Search:

Type: Posts; User: Chipbreaker

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    362

    A.C.T. Let's hope for the potential buyer of this tool,...

    Let's hope for the potential buyer of this tool, it's not repaired like the Stanley bevel you just sold me. Seems like its difficult to be transparent for some people on this forum:~
  2. Replies
    3
    Views
    432

    SOLD: I'll take it

    I'll take it
  3. Replies
    3
    Views
    225

    I've just come across a large amount of it, just...

    I've just come across a large amount of it, just wanted to be sure what it was I was buying.
    Thank you
  4. Replies
    13
    Views
    386

    SOLD: I'm still waiting on your banking details, are...

    I'm still waiting on your banking details, are you still selling this, please advise
  5. Replies
    13
    Views
    386

    SOLD: Ok, please send me your bank details, I'll...

    Ok, please send me your bank details, I'll transfer the money tonight
  6. Replies
    13
    Views
    386

    SOLD: What's postage cost to brisbane 4521

    What's postage cost to brisbane 4521
  7. Replies
    13
    Views
    386

    SOLD: Will you include postage to Brisbane

    Will you include postage to Brisbane
  8. Replies
    13
    Views
    386

    SOLD: Is the gouge on the left the Henry Taylor, also...

    Is the gouge on the left the Henry Taylor, also is it definitely 1 1/2", looks smaller than the one on the right, I may be interested in the HT based on your reply
  9. Replies
    3
    Views
    225

    Timber identification

    Any help with identifying this timber, it's heavy, very heavy and hard, very hard, it's a desert timber of sorts, I know that much. First thoughts possibly Mulga?
  10. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: Ok payment has been made, please confirm upon...

    Ok payment has been made, please confirm upon receipt of payment and postage of the item

    Cheers Mark
    Ps, your your message quota is full, you will need to delete some of your messages before you...
  11. Replies
    28
    Views
    1,369

    SOLD: I'll take the 2 skew rebate planes, that being...

    I'll take the 2 skew rebate planes, that being the first 2 lusted
  12. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: What is the postage cost to brisbane 4521, if its...

    What is the postage cost to brisbane 4521, if its reasonable I will take them
  13. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: I'll take them, provided postage is not...

    I'll take them, provided postage is not unreasonable
  14. QUEENSLAND I'll take them

    I'll take them
  15. Replies
    6
    Views
    375

    QUEENSLAND I'll have to pass on them, I rarely get to the...

    I'll have to pass on them, I rarely get to the South side of Brisbane
  16. Replies
    6
    Views
    375

    QUEENSLAND Can you provide a suburb or DM me

    Can you provide a suburb or DM me
  17. Replies
    6
    Views
    375

    QUEENSLAND Depending on where you live, I'd be interested in...

    Depending on where you live, I'd be interested in the length of gidgee and supplejack
  18. Replies
    2
    Views
    158

    QUEENSLAND Hi Alan, can you provide your banking details for...

    Hi Alan, can you provide your banking details for these 2 lots of timber, also would you mind holding onto it for a couple of weeks until I get up to the sunshine Coast again
    Not sure but your...
  19. Replies
    2
    Views
    158

    QUEENSLAND I'll take them

    I'll take them
  20. Replies
    1
    Views
    133

    QUEENSLAND I'll take them

    I'll take them
  21. Replies
    4
    Views
    222

    SOLD: A price and dimensions would be appreciated

    A price and dimensions would be appreciated
  22. Thread: Qld Walnut

    by Chipbreaker
    Replies
    16
    Views
    642

    SOLD: Thanks bevan for the QLD Walnut, nice to meet you...

    Thanks bevan for the QLD Walnut, nice to meet you and enjoyed looking around your workshop
  23. Replies
    1
    Views
    219

    QUEENSLAND I'll take them

    I'll take them
  24. Replies
    2
    Views
    451

    QUEENSLAND I'll take them

    I'll take them
  25. Replies
    2
    Views
    162

    QUEENSLAND What would it cost to post to 4521, I might be...

    What would it cost to post to 4521, I might be able to pickup at a later date also
  26. Replies
    2
    Views
    162

    QUEENSLAND I'll take them

    I'll take them
  27. Thread: Qld Walnut

    by Chipbreaker
    Replies
    16
    Views
    642

    SOLD: I'd be looking at Friday or Saturday, what ever...

    I'd be looking at Friday or Saturday, what ever suits you best, DM me your phone number
  28. Thread: Qld Walnut

    by Chipbreaker
    Replies
    16
    Views
    642

    SOLD: Just to be clearer, I'm talking about volume, I...

    Just to be clearer, I'm talking about volume, I understand about there being mixed sizes
  29. Thread: Qld Walnut

    by Chipbreaker
    Replies
    16
    Views
    642

    SOLD: So bevan, is the amount of timber I see in the...

    So bevan, is the amount of timber I see in the image the amount I get for 1 lot
  30. Thread: Qld Walnut

    by Chipbreaker
    Replies
    16
    Views
    642

    SOLD: Is each lot equal to the amount shown in the...

    Is each lot equal to the amount shown in the image. If so I'll take 1 lot
  31. Replies
    5
    Views
    436

    QUEENSLAND Thanks Flindersia, not thick enough for what I...

    Thanks Flindersia, not thick enough for what I have in mind so I'll pass on it.
    Cheers
  32. Replies
    5
    Views
    436

    QUEENSLAND How thick are the boards, would be interested if...

    How thick are the boards, would be interested if the thickness is what I'm chasing
  33. Replies
    7
    Views
    599

    SOLD: Timber for sale

    I'll be passing on this double.d, so it's yours, hope you have better luck getting info from the seller
  34. Replies
    9
    Views
    598

    SOLD: Clear pine

    Hi Troy, if you let any more of the pine go I'd like to be next in line.
    Cheers Mark
  35. Replies
    9
    Views
    598

    SOLD: Any reply yet, would like to know if its mine 😁

    Any reply yet, would like to know if its mine 😁
  36. Replies
    7
    Views
    599

    SOLD: Timber

    Would you be happy to hold onto this until I could get down to the gold Coast, do you get up to brisbane often
  37. SOLD: I'd be interested in the jigs/equipment at $270

    I'd be interested in the jigs/equipment at $270
  38. Replies
    9
    Views
    598

    SOLD: I'll take the last 10 if mannetji passes on them,

    I'll take the last 10 if mannetji passes on them,
  39. Replies
    10
    Views
    603

    QUEENSLAND I'll take the diamond shape parting tool

    I'll take the diamond shape parting tool
  40. Replies
    3
    Views
    522

    SOLD: Did this sell??

    Did this sell??
  41. Replies
    4
    Views
    358

    SOLD: If the sale falls through I'd like to be next in...

    If the sale falls through I'd like to be next in line
  42. SOLD: I'll take it, would you accept $80

    I'll take it, would you accept $80
  43. Replies
    8
    Views
    799

    N.S.W. Hi Shane, I think your right with selling it...

    Hi Shane, I think your right with selling it locally, it's very ambitious trying to get it up here. Postage cost make it unviable
  44. Replies
    8
    Views
    799

    N.S.W. Dawn vice

    That's works for me, I'm in no rush, I think all it would take is some thickish cardboard wrapped roughly around it using some gaffing tape, it's very unlikely to get damaged, if it was a vase I...
  45. Thread: Tail vice

    by Chipbreaker
    Replies
    5
    Views
    506

    SOLD: Tailvise

    I'll take it if Peter doesn't want it, would also want it posted
  46. Replies
    8
    Views
    799

    N.S.W. Do you think this could be post, maybe pulled...

    Do you think this could be post, maybe pulled apart and boxed
  47. Replies
    7
    Views
    770

    SOLD: I take it, provided you can post (brisbane)

    I take it, provided you can post (brisbane)
  48. QUEENSLAND Yep, by a nose

    Yep, by a nose
  49. QUEENSLAND I'll take the hammer

    I'll take the hammer
  50. Replies
    4
    Views
    443

    VICTORIA Is it steel or cast material

    Is it steel or cast material
Results 1 to 50 of 145
Page 1 of 3 1 2 3