Search:

Type: Posts; User: Log Dog

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    282

    SOLD: Thank you Alkahestic Both boards sold to you...

    Thank you Alkahestic
    Both boards sold to you
    Log Dog :)
  2. Replies
    2
    Views
    235

    SOLD: Both boards are in fact butterfly matching One...

    Both boards are in fact butterfly matching
    One is slightly narrower
    Sold
    Log Dog :)
  3. Replies
    2
    Views
    235

    SOLD: Acacia board for Box making board 2

    Beautifully figured (Acacia sp)
    Quarter sawn

    1 X 465mm X 150mm x 55mm
    $30 plus postage
    Log Dog
  4. Replies
    2
    Views
    282

    SOLD: Acacia board for Box making board 1

    Northern Salwood ( Acacia species)
    1 X 465mm X 165mm X 55mm
    Beautiful figure and quarter sawn
    $30 plus postage
    Log Dog :)
  5. Replies
    13
    Views
    365

    DONE: Withdrawn from sale Log Dog

    Withdrawn from sale
    Log Dog
  6. Replies
    13
    Views
    365

    DONE: There are 16 boards total They weigh 24kg all up...

    There are 16 boards total
    They weigh 24kg all up
    $160 ($10 each) for the lot
    Sadly too heavy for Australia Post
    I thought it would have weighed less

    So 8 boards is around 12kg
    I have sent you...
  7. Replies
    13
    Views
    365

    DONE: I was simply trying to point out that 2 bundles...

    I was simply trying to point out that 2 bundles would have to be sent as total weight was 24kg...too much for Australia Post
    So you had option to purchase 2 packs so to speak
    That...
  8. Replies
    13
    Views
    365

    DONE: Each 12kg pack $37 Plus I'll throw in another...

    Each 12kg pack $37
    Plus I'll throw in another butterfly matching pair
    Log Dog :)
  9. Replies
    13
    Views
    365

    DONE: Around 24kg Damn Too much for Australia PostIf...

    Around 24kg
    Damn
    Too much for Australia PostIf Sendle has depot close by I can drop it off
    Failing that I would be happy to split pack in half in order to send AP
    Around 12kg then
    Log Dog :)
  10. Replies
    3
    Views
    356

    DONE: Red Cedar for Boxes

    16 Red Cedar boards

    15 X 525mm - 425mm X 200mm X 25mm
    1 X 575mm X 130mm X 25mm
    Mostly matching pairs
    Make beautiful boxes
    $160 the bundle plus postage
    Log Dog :)
  11. Replies
    13
    Views
    365

    DONE: Red Cedar boards

    16 Red Cedar stump boards

    15 X 525mm - 425mm X 200mm X 25mm
    1 X 575mm X 130mm X 25mm
    Beautiful grain and colour
    Make fabulous boxes

    $160 the lot
  12. Replies
    4
    Views
    292

    SOLD: Sold Log Dog :)

    Sold
    Log Dog :)
  13. Replies
    7
    Views
    420

    SOLD: Sold Log Dog :)

    Sold
    Log Dog :)
  14. Replies
    4
    Views
    304

    SOLD: Sold Log Dog :)

    Sold
    Log Dog :)
  15. Replies
    2
    Views
    315

    WITHDRAWN: This thread is withdrawn Log Dog :)

    This thread is withdrawn
    Log Dog :)
  16. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: Sold Log Dog:)

    Sold
    Log Dog:)
  17. Replies
    2
    Views
    315

    WITHDRAWN: Maybe $150 more reasonable Log Dog :)

    Maybe $150 more reasonable
    Log Dog :)
  18. Replies
    4
    Views
    304

    SOLD: Postage on combined bundles is $26.90 Hope you...

    Postage on combined bundles is $26.90
    Hope you find that reasonable
    Log Dog :)
  19. Replies
    4
    Views
    292

    SOLD: Postcode Tom? Thanks in advance Log Dog :)

    Postcode Tom?
    Thanks in advance
    Log Dog :)
  20. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: $18.95 postage Chipbreaker Log Dog :)

    $18.95 postage Chipbreaker
    Log Dog :)
  21. Replies
    4
    Views
    292

    SOLD: Thank you Tom...sold to you Log Dog :)

    Thank you Tom...sold to you
    Log Dog :)
  22. Replies
    4
    Views
    292

    SOLD: Acacia board for Box making

    Here's another Acacia board
    425mm X 210mm X 55mm
    Only got a few of these
    Figured to max
    $50 plus postage
    Log Dog :)
  23. Replies
    3
    Views
    265

    SOLD: Sold Log Dog :)

    Sold
    Log Dog :)
  24. Replies
    3
    Views
    265

    SOLD: Acacia board for Box making

    Northern Salwood
    1 X 425mm X 210mm X 55mm
    Quarter sawn
    Heavy figure
    Asking $50 plus postage cost
    Log Dog :)
  25. Replies
    4
    Views
    304

    SOLD: Birds eye boards

    Northern Salwood for Boxes
    High figure
    2 X 425mm X 200mm tapering X 28mm
    1 X 300mm X 300 mm X 28mm
    $35 plus postage cost
    Log Dog :)
  26. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: Chipbreaker i have these if you want them :;...

    Chipbreaker i have these if you want them :;
    Roughly the same sizes
    Intense figure
    Log Dog :)
  27. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: Yes both are the same boards...my apologies Took...

    Yes both are the same boards...my apologies
    Took pics in different light
    Yes measurement was altered after double checking it
    Again most sorry for any confusion
    I will be more careful next time...
  28. Thread: Red Cedar

    by Log Dog
    Replies
    0
    Views
    297

    QUEENSLAND Red Cedar

    Red Cedar boards for box making
    2 X 525mm X 210mm x 25mm
    $35 for the pair plus postage
    Log Dog :)
  29. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: Sorry Chipbreaker This is a duplicate thread :C...

    Sorry Chipbreaker
    This is a duplicate thread :C
    My fault :doh:
    Kahoy Kutter has first dibbs as he posted a tad earlier
    My apologies again
    Log Dog :)
  30. Replies
    2
    Views
    251

    SOLD: Sold to you...Log Dog :) - - - Updated - - - ...

    Sold to you...Log Dog :)

    - - - Updated - - -

    Sold to you...Log Dog :)
  31. Replies
    2
    Views
    251

    SOLD: Figured boards for box making

    Northern Salwood
    2 X 425mm X 200mmx 28mm
    Butterfly matching pair
    Stunning pieces
    $50 for both plus postage cost
    Log Dog :)
  32. Replies
    7
    Views
    420

    SOLD: Yes Will post a few more ads in today DD Log...

    Yes
    Will post a few more ads in today DD
    Log Dog :)
  33. Replies
    7
    Views
    420

    SOLD: Will advise you on postage in the morning...

    Will advise you on postage in the morning
    Guessing around $15
    Log Dog :)
  34. Replies
    2
    Views
    315

    WITHDRAWN: Red Cedar blanks

    Red Cedar turning/carving blocks
    Beautifully figured rich colour
    Very few defects

    7 pieces in total

    325mm X 210mm X 75mm
    450mm X 300mm X 105mm
    300mm X 300mm X 85mm
    350mm X 250mm X 80mm
  35. Replies
    11
    Views
    526

    SOLD: Birds eye / Fiddleback Boards

    North Qld SalwoodAgain highly figured
    Butterfly matching
    Some beautiful boxes here :;

    2 x 425 mm X 210 mm X 28mm
    Asking $50 for the pair plus postage cost
    Log dog :)
  36. Replies
    7
    Views
    420

    SOLD: Birds eye Boards

    Parting with some stuff
    2 Northern Wattle boards

    400mm X 200 mm X 28mm
    400mm X 175 mm X 28mm
    Strong figure and Birds-eye grain
    Make beautiful boxes
    Asking $50 for the pair plus postage
    Log...
Results 1 to 36 of 37