Search:

Type: Posts; User: Toomnus

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    356

    SOLD: Iíll take this, Will pm Sent from my iPhone...

    Iíll take this,
    Will pm


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Replies
    6
    Views
    166

    WANTED:QLD. Yeah sure itís technically not a half-blind but...

    Yeah sure itís technically not a half-blind but same effect. Definitely adds a few steps, wouldnít want the Gifkin if you were doing HBís every project but if not it works fine.

    Regarding the line...
  3. Replies
    6
    Views
    166

    WANTED:QLD. You can do half blinds on a gifkin, you just cut...

    You can do half blinds on a gifkin, you just cut dt in a thinner front then glue another piece over the top.

    How think do you mean? With different templates and cutters you can cut thick boards...
  4. Replies
    19
    Views
    1,545

    How is the noise level in person? So hard to tell...

    How is the noise level in person? So hard to tell whatís normal over video when you can adjust volume.
  5. SOLD: Awesome!, will pm you.

    Awesome!, will pm you.
  6. SOLD: Hey bernmc, I would take this if you would be...

    Hey bernmc,

    I would take this if you would be ok with me not picking it up for a month? As I would like to buy the box with it too.
    Understand if you would prefer to get it out of the shed...
  7. Replies
    1
    Views
    388

    N.S.W. Iíll just throw a ĎIíll take thisí on here ...

    Iíll just throw a ĎIíll take thisí on here


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. N.S.W. Thanks! Sent from my iPhone using Tapatalk

    Thanks!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. N.S.W. Hey H, Would love to buy these but live near...

    Hey H,

    Would love to buy these but live near Coffs Harbour. I am coming down to Sydney to visit the grandparents the week before Christmas. Any chance you would consider holding onto them until...
  10. Thread: lathe chuck

    by Toomnus
    Replies
    7
    Views
    478

    SOLD: Iíll take it assuming you are okay with posting...

    Iíll take it assuming you are okay with posting it? Also I am assuming it be around 100-125mm diameter so not too heavy and expensive ti post, as metal lathe chucks get heavy quick.
  11. Thread: Workshop Floor

    by Toomnus
    Replies
    31
    Views
    1,677

    I followed the current bondcrete information for...

    I followed the current bondcrete information for dust proofing interior concrete floors, as dust from it was my only concern. It has worked really well and also made it much easier to sweep.

    I am...
  12. Thread: Workshop Floor

    by Toomnus
    Replies
    31
    Views
    1,677

    I had this problem with a workshop I am setting...

    I had this problem with a workshop I am setting up in an old shed with a very bad concrete floor. Based on recommendations here I just sealed it using bondcrete. Following bondcreteís instructions...
  13. Replies
    12
    Views
    1,272

    VICTORIA Iíll take the router, will pm Sent from my...

    Iíll take the router, will pm


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Thread: Wadkin 12BGP

    by Toomnus
    Replies
    12
    Views
    1,344

    Interested to see your journey with this saw! ...

    Interested to see your journey with this saw!

    I purchased one a few weeks ago but haven't been able to put it back together yet as I am rearranging the shed.
    it came from a furniture maker you...
  15. SOLD: Hey Tom made some space in my inbox! Sent...

    Hey Tom made some space in my inbox!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  16. SOLD: I will take both Greene & Greene books, will pm ...

    I will take both Greene & Greene books, will pm


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Replies
    5
    Views
    552

    Thanks for the replies, will suss these options ...

    Thanks for the replies, will suss these options


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Replies
    5
    Views
    552

    conquering concrete dust

    I am currently setting up in a 25yr old shed and the concrete dust just plain sucks.

    What is the cheapest way to seal the concrete and stop the dust? Just concrete paint?

    I don't care mind it...
  19. Replies
    5
    Views
    831

    VICTORIA I'll take the never used one thanks. pm to...

    I'll take the never used one thanks.

    pm to follow
  20. Replies
    3
    Views
    226

    SOLD: Ill take this too thanks!

    Ill take this too thanks!
  21. Replies
    2
    Views
    228

    SOLD: Ill take it, will send pm

    Ill take it, will send pm
  22. Replies
    110
    Views
    7,281

    DRAWN 1 CLAIMED 1 UNCLAIMED I'm in

    I'm in
  23. Replies
    37
    Views
    1,404

    Saw this on Gumtree, so glad someone picked it...

    Saw this on Gumtree, so glad someone picked it up! defiantly deserves being saved
  24. I am seeing this issue first hand. I am currently...

    I am seeing this issue first hand. I am currently doing an industrial technologies degree for secondary and via uni we get 2 weeks in a workshop for wood and 2 week for metal. Hence why I am doing a...
  25. Replies
    10
    Views
    2,127

    Ahh yep I noted that on the parts list but didn't...

    Ahh yep I noted that on the parts list but didn't go back and see it on the cover, that would be handy; why are the safety guards normally the first thing to go missing on old machines?
  26. Replies
    10
    Views
    2,127

    Thanks heaps for that H, printers and scanners...

    Thanks heaps for that H, printers and scanners seem to be a major source of technological pain for me at least.

    Chris I saw you mention that on an older post, I find that interesting considering...
  27. Replies
    10
    Views
    2,127

    PK Douglas Trim Saw

    Picked up this PK Douglas trim saw today for a steal. I have been keeping my eye out for quite awhile for this class of saw. I would ideally find a floor model Hammond but this should fill the gap...
  28. Replies
    11
    Views
    697

    SOLD: Hey Col, what is the height of the unit when in...

    Hey Col, what is the height of the unit when in use? Just trying to see if it will be able to help me set the bed roller in my thicknesser as well. Can't seem to find info anywhere online
  29. Replies
    11
    Views
    697

    SOLD: Sorry, not showing on my phone tapatalk app ...

    Sorry, not showing on my phone tapatalk app

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  30. Replies
    11
    Views
    697

    SOLD: Very interested depending on price Sent from...

    Very interested depending on price

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  31. Replies
    11
    Views
    697

    SOLD: How much were you hoping to get? Sent from my...

    How much were you hoping to get?

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  32. Replies
    3
    Views
    348

    SOLD: X Ill take it X Sorry, for some reason I...

    X Ill take it X

    Sorry, for some reason I missed the palm part. Ill let someone else grab this!
  33. Replies
    235
    Views
    142,356

    Does that insulation work well?

    Does that insulation work well?
  34. Replies
    0
    Views
    333

    20" Silver vintage bandsaw

    Super good looking vintage American made bandsaw in Newcastle.

    20? Bandsaw - Hand Tools - Cardiff, New South Wales, Australia | Facebook Marketplace
  35. I am starting a cert IV of furniture design at...

    I am starting a cert IV of furniture design at Tafe coffs harbour today. 3 days a week for a year. It is horribly advertised but I was able to find it by local word of mouth. Was inches from being...
  36. Replies
    13
    Views
    816

    VICTORIA Hey, I would be very interested to know the...

    Hey, I would be very interested to know the postage of the dovetail jig to 2455 please. If not too much will likely take it.

    Also it doesn't come with any router bits does it?
  37. SOLD: Ill add the Sorby Diamond/side scraper ...

    Ill add the

    Sorby Diamond/side scraper
    Sorby 13mm spindle gouge
  38. SOLD: I'll take the Sorby roughing gouge, PM to follow...

    I'll take the Sorby roughing gouge, PM to follow

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  39. Thread: Big Band Saw

    by Toomnus
    Replies
    2
    Views
    508

    wow, what a machine

    wow, what a machine
  40. Replies
    176
    Views
    9,278

    DRAWN & CLAIMED I'm in

    I'm in
  41. Replies
    109
    Views
    19,782

    They put out 400v 3 phase, so these motors you...

    They put out 400v 3 phase, so these motors you say won't work with VFD's (as most ones put out 240v 3 phase); would work with one of these VFD's. Hence you could VFD the old motors that came with the...
  42. Replies
    109
    Views
    19,782

    Ecogoo 1ph 220v to 3ph 400v inverter -...

    Ecogoo 1ph 220v to 3ph 400v inverter - experiences

    This thread on the metal work forums should be of large interest to you. Vfd's that produce 450v 3 phase from 240v single. So no messing with...
  43. Replies
    0
    Views
    327

    Wadkin Bursgreen Bandsaw

    A Wadkin lover might be interested in this, not the cheapest price though.

    Woodworking Equipment - Wadkin Bursgreen Band Saw | Power Tools | Gumtree Australia Lake Macquarie Area - Belmont North |...
  44. Replies
    0
    Views
    275

    2 Durden Pacemaker for $100, Camden SA

    Someone jump on this

    2 Durden Pacemaker machinery | Power Tools | Gumtree Australia West Torrens Area - Camden Park | 1261054081
  45. Replies
    39
    Views
    8,713

    Hey Charlie, I have a L.S. Barker bandsaw with...

    Hey Charlie,

    I have a L.S. Barker bandsaw with the cursive logo cast in. There is some old threads going into quite some detail regarding the company, defiantly worth having a search.
    484427...
  46. Replies
    9
    Views
    1,179

    SOLD: Sounds like it's easy to chnage motor then. I'll...

    Sounds like it's easy to chnage motor then.
    I'll take it and a mate can pick up tomorrow

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  47. Replies
    9
    Views
    1,179

    SOLD: Do these have an integral motor like on a grinder...

    Do these have an integral motor like on a grinder or is chucking on a new motor a simple operation?

    If the motor isn't integral I will take it, provided you don't mind waiting 2 weeks for pickup
    ...
  48. Replies
    6
    Views
    492

    VICTORIA Hey, price including postage sounds good. Ill...

    Hey, price including postage sounds good. Ill take it.

    PM sent
  49. Replies
    6
    Views
    492

    VICTORIA Any idea how much postage to 2455 would be?

    Any idea how much postage to 2455 would be?
  50. Replies
    399
    Views
    27,623

    CLAIMED I'm in

    I'm in
Results 1 to 50 of 119
Page 1 of 3 1 2 3