Search:

Type: Posts; User: Shedhand

Page 1 of 100 1 2 3 4

Search: Search took 0.29 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    414

    Apparently, C12 drills manufactured prior to 2008...

    Apparently, C12 drills manufactured prior to 2008 won't accept a lithium battery. Mine was manufactured in 2006. Seems I'm stuck with NiMH. At least 3rd party batteries of this type are relatively...
  2. Replies
    5
    Views
    414

    Interesting. I threw a perfectly good 18v DeWalt...

    Interesting. I threw a perfectly good 18v DeWalt NmH drill in the bin because all the batteries were dead and they were too expensive to replace. Damn! :(Guess I'll rob a bank and buy some Lithiums...
  3. Replies
    5
    Views
    414

    Lithium v NMH batteries

    This is probably a REALLY stoopid question but does anyone know why I can't replace a dead NmH battery with a Lithium battery for my Festool C12 drill?
    Thanks
    Sheddie the Stoopid
  4. Replies
    11
    Views
    1,401

    QUEENSLAND Cedar door

    Hi David. Sorry to say the cost of getting it here has scared my client off. The best he could get was $200 or there abouts for freight (daylight robbery for what it is).
    Thanks anyway. Good luck...
  5. Replies
    11
    Views
    1,401

    QUEENSLAND Antique door

    Hey mate, I'm waiting for the owner of the old cottage to get back to me to say if he wants it.
    Don't hold back if someone else wants it. Hopefully I'll hear yea or nay from him this week.
    Cheers...
  6. Replies
    11
    Views
    1,401

    QUEENSLAND Pity you're so far away. It would make a perfect...

    Pity you're so far away. It would make a perfect front door for an early 20th Century cottage I'm helping restore. I'd pay between $300 and $400 for it as is.
    Good luck with it.
    Cheers
    Sheddie
  7. Replies
    1
    Views
    166

    REDUCED $125 + Postage

    REDUCED
    $125 + Postage
  8. Replies
    1
    Views
    197

    REDUCED $100+ Postage

    REDUCED
    $100+ Postage
  9. Replies
    3
    Views
    633

    SOLD: Be still my beating heart. :throb:

    Be still my beating heart. :throb:
  10. Replies
    0
    Views
    330

    VICTORIA Another for the Guitarist

    Selling my TC Electronics Ditto Looper with True Bypass & complete with AC/DC Adapter. (Bought and played around with it for an hour then put it in a drawer and promptly forgot about it).
    Pic and...
  11. Replies
    1
    Views
    197

    Another for the Guitarist

    Selling my TC Electronics Ditto Looper with True Bypass & complete with AC/DC Adapter. (Bought and played around with it for an hour then put it in a drawer and promptly forgot about it).
    Pic and...
  12. Replies
    0
    Views
    255

    VICTORIA For the Guitarist

    Selling my LINE 6 Floor Pod (Line 6 Floor POD Guitar Multi Effects Pedal | Musician's Friend)
    Purchased new in 2010 for $399.00 but never got around to using it after I tried it for a couple of...
  13. Replies
    1
    Views
    166

    For the Guitarist

    Selling my LINE 6 Floor Pod (Line 6 Floor POD Guitar Multi Effects Pedal | Musician's Friend)
    Purchased new in 2010 for $399.00 but never got around to using it after I tried it for a couple of...
  14. Replies
    7
    Views
    529

    SOLD: sold

    sold
  15. Replies
    7
    Views
    529

    SOLD: Its yours

    Hey Adrian. It's yours mate.
    I'll PM my bank details to you.
    Cheers
    Shedhand
  16. Replies
    7
    Views
    529

    SOLD: G'day Db. The rules of the marketplace stipulate...

    G'day Db. The rules of the marketplace stipulate you have to say "I'll take it" in the thread. Then ask for more details. Sorry mate but to avoid any bad feeling I have to give precedence to Adrian...
  17. Replies
    7
    Views
    529

    SOLD: Reduced to $300 + postage. Rock bottom bargain....

    Reduced to $300 + postage.
    Rock bottom bargain. I'll keep if i can't attract a buyer.
    Cheers
    Mike
  18. Replies
    2
    Views
    337

    SOLD: sold

    sold
  19. Replies
    7
    Views
    529

    SOLD: Festool Trion Jigsaw and Accessories

    Selling my Festool Trion PS 300 EQ-Plus Jigsaw and accessories.
    Very good condition as rarely used.
    Please Note: No Plug-it power cord - which isn't a problem if you already own other Festool...
  20. Replies
    2
    Views
    337

    SOLD: Festool Rotex 150

    Selling my well used but still very good working order Festool Rotex 150 in a Systainer.
    The brown stuff is dried sawdust and danish oil which I can't be faffed cleaning off - I call it patina. :U...
  21. Replies
    8
    Views
    622

    SOLD: SALE completed.

    SALE completed.
  22. Replies
    8
    Views
    622

    SOLD: Yep! Metal pins which where stuck in with gunk....

    Yep! Metal pins which where stuck in with gunk. Tool Technics did a great service refurbishment and didn't charge the earth either. I sold it for what I paid. So yep, everyone happy. :2tsup:
  23. Replies
    8
    Views
    622

    SOLD: sold (subject to pm confirmation).

    sold (subject to pm confirmation).
  24. Replies
    8
    Views
    622

    SOLD: Its Yours

    Its yours mate. PM me your address details and I'll post it off this week.
    Cheers and thanks
    Sheddie
  25. Replies
    8
    Views
    622

    SOLD: Festool DF 500 Domino & Accessories

    Festool DF500 Domino - $1750 Current retail in a Systainer. Includes 4mm, 6mm, 8mm & 10mm router bits

    503968


    503969

    Accessories
    Vertical Stop attachment $55 value; Cross Stop attachment -...
  26. Replies
    22
    Views
    3,599

    QUEENSLAND A shade more than 6 cubes @ around $4k per cube...

    A shade more than 6 cubes @ around $4k per cube =$25,000. Seems fair to me!
    :2tsup:
  27. Replies
    231
    Views
    5,425

    CLAIMED I'm in

    I'm in
  28. Replies
    10
    Views
    1,320

    SOLD: Whimpering and dribbling. If only I had a shed...

    Whimpering and dribbling. If only I had a shed and some money. Anyway, I digress!
    I had a 10" Table saw a couple of ears ago and when yet another landlord sold out and I had to move it, I hired a...
  29. Replies
    5
    Views
    1,336

    SOLD: Hi Ric. I've been after a Makita RT0700c...

    Hi Ric. I've been after a Makita RT0700c Trimmer/Router for ages. I know you would probably want to sell it all as a package but my tiny 3mx3m converted bedroom just has no room. I'd be happy to pay...
  30. Replies
    12
    Views
    682

    Update

    Derek et al are correct regarding the UV film.
    On closer inspection (I have barely legal eyesight) I see that the original UV film is in poor shape - like its peeled off in places.
    This suggests...
  31. Replies
    12
    Views
    682

    Hey Derek, "Finally, recoat the clear". What's...

    Hey Derek, "Finally, recoat the clear". What's the clear coating you put on?
    Cheers
    Mike
  32. Replies
    12
    Views
    682

    Some of the YouTubers suggested polishing with a...

    Some of the YouTubers suggested polishing with a car wax after doing the cleaning job with bi-carb and vinegar. I figured that EEE being a wax polish cutting compound it wouldn't be necessary. I'll...
  33. Replies
    12
    Views
    682

    Next is polishing my teeth. HeHe! :D

    Next is polishing my teeth. HeHe! :D
  34. Replies
    12
    Views
    682

    Ubeaut EEE Ultra Shine

    If you're like me and trundle around the highways and byways in a aged bucket of bolts on wheels, the odds are your plastic headlight lenses are milky and don't light up the night like they used to....
  35. Replies
    2
    Views
    807

    SOLD: Reduced

    SOLD
    Reduced - Rock Bottom
    $130 + postage.
    Go for it peoples!! :2tsup::2tsup::2tsup:
    Bargain
    Cheers
    Sheddie
  36. Replies
    2
    Views
    807

    SOLD: FESTOOL ETS 150 CORDED Orbital Sander

    Cosmetically fugly.
    Mainly used for applying Danish Oil/Turps finish to items.
    The sander case is covered in the spray from the process but that doesn't detract from the sander's performance.
    In a...
  37. Replies
    2
    Views
    484

    SOLD: Veritas Dovetail Guides

    SOLD to Woodpixel
    Thanks
  38. Replies
    2
    Views
    484

    SOLD: Veritas Dovetail Guides

    2 FOR SALE
    Current retail, $99.90 each from Carbatec.
    (1:6 and 1:8)
    Rarely used and in excellent condition.
    Complete with user manual in Original Boxes
    Quick sale at $100 for the pair PLUS...
  39. Replies
    5
    Views
    199

    Pork Fat - Good info

    Ok. Thanks for all the hints and tips everyone. :2tsup:
    As I have a bottle of Oxalic Acid I'll give that a go first. Then work my way down the list until I get a result.
    Here's hoping.
    Cheers...
  40. Replies
    5
    Views
    199

    pork fat stain removal

    Don't ask how it happened but it did!!:(
    Still working on my American Oak Roll-top Desk reno. I sanded the old finish off and managed to approximate the original stain preparatory to finishing with...
  41. Replies
    18
    Views
    1,562

    SOLD: :2tsup:

    :2tsup:
  42. Replies
    18
    Views
    1,562

    SOLD: TaDa.. trumpet fanfare.:) Still got both. PM...

    TaDa.. trumpet fanfare.:)
    Still got both.
    PM your address and I'll post off tomorrow.
    Your mathematical calculations are impeccable. :2tsup:
    Cheers
    Mike
  43. Replies
    4
    Views
    509

    Bags

    cheers mate. thanks for the info.:2tsup:
    JUst ordered a pack of 5 long life - $149. They'll prolly outlast me.
    Mike
  44. Replies
    18
    Views
    1,562

    SOLD: Sorry mate, I missed this post back in June. Yes...

    Sorry mate, I missed this post back in June. Yes I still have the Polishers Handbook but will have to do a search for the other one. I think the cheapest postage is one of those $12 bags from Aust...
  45. Replies
    4
    Views
    509

    Yep. BUT, surgery Monday next to get my...

    Yep.
    BUT, surgery Monday next to get my chronically infected sinuses fixed and nose straightened after 61 years of sleep deprivation. So when its fixed I want to get the dusty a new bag so I dont...
  46. Replies
    4
    Views
    509

    Desperate - I'm choking

    DESPERATELY SEEKING...:-
    a NEW or GOOD CONDITION DUST BAG for my FESTOOL C22 DUSTY.
    Mine is the original and I've used it repeatedly to it's death.
    I just cant afford to spend the enormous cost...
  47. Thread: Hobart

    by Shedhand
    Replies
    2
    Views
    5,370

    ANYONE GOING TO: Hi all. Anyone travelling to HOBART by ROAD and...

    Hi all.
    Anyone travelling to HOBART by ROAD and Ferry from West Gippsland (I'm at Yarragon) willing to take a guitar to my brother down there. He lives only 5 or 6 minutes from the city. Happy to...
  48. Thread: Hobart

    by Shedhand
    Replies
    2
    Views
    5,370

    ANYONE GOING TO: Bumpity Bump Hi all. Anyone travelling to...

    Bumpity Bump
    Hi all.
    Anyone travelling to HOBART by ROAD and Ferry from West Gippsland (I'm at Yarragon) willing to take a guitar to my brother down there. He lives only 5 or 6 minutes from the...
  49. Replies
    6
    Views
    574

    VICTORIA Triton Saw offer withdrawn

    Sorry Gabe. Forget it mate. :?
  50. Replies
    6
    Views
    574

    VICTORIA Triton Saw

    Gabe, your INBOX is full. Messages won't post.
    Cheers
    Mike
Results 1 to 50 of 5000
Page 1 of 100 1 2 3 4